divendres, 18 de març del 2016

Programació d'abril al Lliure




A L'ABRIL, UNA CIUTAT AMB SOMIADORS I DERROTATS, 

 UNA NENA AMB UNA NINA, 

i comença el cicle Tinta d'ambrosia, amb una sessió dedicada als poetes valencians.
Llàtzer Garcia i la companyia Arcàdia porten a escena Sota la ciutat, una crònica de somiadors i derrotats en una Barcelona viscuda, oblidada, retrobada. Interpretat per Marta Aran, Oriol Casals, Muguet Franc, Laura López i Albert Pérez, aquest espectacle és una coproducció entre Sala La Planeta (Mithistòrima Produccions S.L.) i Temporada Alta - Festival de Tardor de Catalunya Girona/Salt, en el marc del qual es va estrenar el passat mes de novembre.

Del 14 d'abril a l'1 de maig a l'Espai Lliure de Montjuïc. 
Més informació aquí.




La famosa companyia italiana Teatro delle Briciole, especialitzada en espectacles infantils, presenta en castellà un dels seus muntatges emblemàtics, Con la bambola in tasca, pensat per a nens i nenes de 3 a 7 anys. Susanna Branco, la intèrpret, ens explica la història iniciàtica d’una nena que porta sempre una nina a la butxaca i que s’endinsa pel bosc de la bruixa tot buscant el foc. Un espectacle que aposta per fer teatre amb els més petits i que canvia a cada representació. Dins del cicle El Lliure dels nens.

Del 4 al 10 d'abril a l'Espai Lliure de Montjuïc. 
Més informació aquí.




A l'abril presenten la primera de les tres sessions dedicades a la poesia i que, sota el títol genèric de Tinta d'ambrosia i la selecció de textos de Martí Sales, coordina i dirigeix Pau Carrió

I comencen amb els poetes valencians. El 18 d'abril, la bellesa i la força de la paraula d' Ausiàs March, Josep Palàcios, Roís de Corella, Ibn Al-Zaqqaq, Sebastià Jàfer, Maria Beneyto, Jordi de Sant Jordi, Marc Granell, Vicent Andrés Estellés o Carmelina Sánchez-Cutillas.

18 d'abril al Lliure de Montjuïc. Més informació aquí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More