diumenge, 6 de març del 2016

El Camp, torna al Teatre Gaudí


EL Camp, de Martin Crimp, torna a Barcelona 
del 8 de març al 7 d'abril al Teatre Gaudí de Barcelona.

Intèrprets:  Anna Prats, Sonia Espinosa  i  Xavi Àlvarez
Dramatúrgia:  Martin Crimp
Traducció:  Jaume Muñoz
Direcció:  Xavi Àlvarez

Sinopsi. Refugiar-se al camp:
El Richard, un metge d’èxit i reputació impecable, i la seva dona Corinne, han fugit de l’estrès de la ciutat per anar a viure a una casa a al camp i començar una nova vida amb els seus fills. Però una nit en Richard torna molt tard a casa i no ho fa sol, ho fa amb una noia, una desconeguda que ha trobat tirada a la carretera i a qui ha brindat el seu auixili. La noia, la Rebecca, despertarà i posarà en evidència el que la Corinne ja sospitava, que no és cap desconeguda per al seu marit.

Fins a on està disposada a arribar la Rebecca? Quin preu està disposat a pagar en Richard per la seva reputació? I la Corinne per salvar la seva família? Un thriller psicològic, un joc a tres on res és el que sembla.

El Camp es va estrenar a la Sala Trono a Tarragona, el 30 d'octubre passat i va omplir durant 3 dies, amb una acollida entusiasta tant del públic com de la sala, repetint l'experiència al Versus i T. Ponent.

Després de l'èxit al Versus Teatre, exhaurint entrades, de passar per Nau Ivanow, Sala Trono a Tarragona i Teatre de Ponent a Granollers, torna a Barcelona i amb el suport de la crítica El Camp, de Martin Crimp, el primer projecte de la companyia La niña bonita

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More