diumenge, 6 de març del 2016

SORTEIG INVITACIONS CAMBUYÓN

SORTEIG INVITACIONS DOBLES, 
PER A LA REPRESENTACIÓ DE DISSABTE 12 DE MARÇ A LES 18.30h,


Els interessats heu d'enviar un mail, abans de les 24h. de dijous 10 de març, a:
tempsdemusicaiespectacle@gmail.com
Els guanyadors rebran un mail de confirmació divendres 11 de març abans de les 10 del matí

CAMBUYON, l'espectacle de danses urbanes que triomfa a Broadway
arriba a la Sala Barts, només de l'11 al 13 de març
4 únics shows!

Cambuyón és un apassionant espectacle visual i musical

Un espectacle de danses percussives i urbanes on set personatges viatgen en un vaixell a través del temps i l'espai. Ballarins de claqué, hip-hop, percussió corporal, cantants i músics ens porten de la mà en aquest recorregut cultural, per la recent història del ritme occidental, les seves fusions i mestissatges.

Un equip d'intèrprets de primer nivell internacional que han format part de companyies com MAYUMANÁ, CAMUT BAND, BRODAS O TEREKITETAP.

Un espectacle català de danses urbanes i percusives nominat als The Bessies 2015, els premis de dansa de Nova York

De l’11 al 13 de març l’espectacle Cambuyón aterra a la Sala Barts de Barcelona després d’haver triomfat a grans ciutats com Nova York o Edimburg. Cambuyón és un espectacle de danses percussives i urbanes on se segueix el recorregut cultural dels ritmes.

La diversitat del càsting amb 2 ballarins de claqué, 2 ballarines de hip-hop, 2 percussionistes i un cantant (i tots a més percussionistes corporals) té molt a veure amb la intenció inicial d'explicar una història. L'ampli ventall de possibilitats expressives dels artistes ha estat crucial per aconseguir una peça en què la barreja i la fusió són un senyal d'identitat. 

Les intèrprets Berta i Clara Pons són conegudes per formar part de la companyia Brodas Bros, amb la qual han actuat en diferents teatres del país, així com en esdeveniments assenyalats de Barcelona. Jep Melendez i Néstor Busquets van formar part de Camut Band, companyia de claqué també molt coneguda a la ciutat. Al seu torn, Melendez també va treballar amb Mayumana en els seus començaments. Pel que fa a la posada en escena, és obra de Carlos Belda, que ha treballat com a actor i co-autor en Lypsinch, dirigit per Robert Lepage.

La crítica internacional aplaudeix l’espectacle:

Fins al moment, a més de les Illes Canàries, Sabadell i Reus, l'espectacle s'ha presentat al Festival d'Edimburg de 2013, on van acabar entre els 50 millors espectacles dels més de 2.500 que van passar pel Festival. També han passat pel Festival del Ruhr a Reklinghausen (Alemanya) i a Broadway al New Victory Theater al febrer de 2015, on a més a més ha estat nominat al premis The Bessies.

El Cambuyón:

Va ser, a més d'una forma de vida, una activitat nascuda el segle XIX, quan els grans vaixells fondejaven a la badia dels ports de les illes atlàntiques i els comerciants locals anaven als vaixells a intercanviar productes. Aquesta realitat històrica ens ajuda a recórrer el camí que ha fet possible l'existència avui dia de disciplines artístiques com el claqué o el hip-hop, nascudes clarament de la fusió, els viatges i les trobades de cultures diferents.

Trobareu més informació i un vídeo promocional en aquest  ENLLAÇ

BARTS. Barcelona Arts On Stage:  Un espai per somiar.
Av. Paral·lel 62
Barcelona

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More