divendres, 12 de setembre del 2014

El cine Texas torna a obrir les portes


El barri de Gràcia, recupera una de les seves sales de cinema més emblemàtiques: EL TEXAS

Els nous Cinemes Texas, situats al C/ Bailén, 205, tornen a obrir de la mà del director Ventura Pons.

L'estrena oficial serà el proper 18 de setembre

Els Cinemes Texas estan formats per quatre sales, amb un total de 540 butaques, que han estat totalment reformades, dotant al local de modernitat, comoditat i d´alta tecnologia digital, que permetrà oferir al públic una projecció en immillorables condicions.

Raig d´Idees i propostes Visuals, S.L., creada amb la finalitat de recuperar els Cinemes Texas, és una empresa que neix a partir de l´experiència cinematogràfica de la productora Els Films de la Rambla, S.A., fundada l´any 1985 per Ventura Pons, director, guionista i productor, amb una llarga carrera de 49 anys dins del mon de l'espectacle; durant els que ha produït 23 muntatges teatrals i 25 llargmetratges. 

Els Films de la Rambla, S.A., és l´accionista majoritari, junt amb altres aportacions privades, que han apostat per la recuperació d'aquesta antiga sala.

Nota del Sr. Ventura Pons:

"Val a dir que, sense la fonamental experiència en el terreny de l´exhibició de Ricard Almazán, que per quasi 25 anys ha sigut el responsable de programació d´uns cinemes que s´han convertit en una icona de Gràcia, els Texas no haurien sigut possibles. Un barri, Gràcia, que recupera un dels seus cinemes més mítics amb l´apertura de les nostres quatre sales".

Només ens resta desitjar-los molta sort en aquest nou projecte.

Endavant i.... gràcies per tornar a obrir les portes d'aquest emblemàtic cine.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More