dilluns, 8 de setembre del 2014

Programació Atrium Viladecans


Atrium Viladecans presenta la seva nova programació
de setembre a desembre:

Noms com Rosario, Love of Lesbian, Los Vivancos, Polònia. El Musical, 
la Banda Municipal de Barcelona o Eva Yerbabuena 
es podran veure a Viladecans, fins a finals d'any


La nova programació d’Atrium Viladecans pels mesos de setembre a desembre de 2014, ja està completament tancada. Com és habitual, les dues sales viladecanenques oferiran un ampli ventall de propostes per a tots els gustos, a més d’algunes novetats de cara a la nova temporada.

Els espectadors d’Atrium Viladecans comptaran amb un nou gènere per gaudir a la Sala Petita: el cinema documental, cada últim dijous de mes.

Però més enllà d’aquest nou gènere, la programació d’Atrium Viladecans tornarà a oferir una selecció de propostes d’arts escèniques, música, òpera, dansa i familiars que conviden a tothom a gaudir de l’experiència artística. 

La qualitat i la varietat de visions són el segell d’Atrium Viladecans, i amb noms com Rosario, Love of Lesbian, que presenten el seu nou espectacle per teatre “M&M Miralls i Miratges”, Antonio Díaz, Los Vivancos, la Banda Municipal de Barcelona, Sol Picó, el musical televisiu de Polònia. El Musical, el teatre de Los Macbez, amb Carmen Machi, Zoo de Vidre, o l’actual èxit de la cartellera barcelonina La Partida, entre molts d’altres, es torna a confirmar.

I a més d’aquests noms més populars, també es podrà gaudir d’altres propostes més petites en format, però artísticament destacables. Pel que fa a música, per exemple, el públic pot trobar des del pop d’Anna Roig i L’ombre de ton chien, a la proposta més personal d’Obeses, passant per un cantautor com Dani Flaco, el klezmer de la Barcelona Gipsy Klezmer Orquestra, el gipsy-jazz de Biel Ballester o l’aniversari de Produccions Contrabaix amb una cita de luxe com és laPerico Sambeat Big Band.

Una menció apart mereix l’humor, amb monòlegs com els que portaran Goyo Jiménez o Leo Harlem, a més d’Ilustres Ignorantes, amb Javier Coronas, Pepe Colubi i Javier Cansado, o la improvisació de Planeta Impro amb l’especial Impro Horror Show, programat pel 31 d’octubre.

També a la Sala Petita es podran veure muntatges menys habituals, com el circ de La Industrial Teatrera, l’òpera de Da Càmera, o la proposta multidisciplinar de PanicMap Harket, així com l’habitual programació familiar on també hi destaca la companyia Aracaladanza, amb Constelaciones, dansa visulament molt treballada per iniciar el més petits en aquest tipus de muntatges.

Com a altres novetats d’aquesta temporada que començarà al setembre hi destaca la nova web d’Atrium Viladecans, més senzilla d’utilitzar i el Bloc del teu teatre, un nou espai d’informació i reflexió que complementa les diferents propostes que es poden veure a l’Auditori i la Sala Petita.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More