divendres, 19 de setembre del 2014

Viu el teatre celebra 10 anys


VIU EL TEATRE celebra 10 anys

L’associació cultural VIU EL TEATRE farà una gran Festa gratuïta i oberta a tothom, d'entre 0 a 99 anys, el diumenge 28 de setembre a les 11.00 del matí a la Plaça Joan Coromines (CCCB).

VIU EL TEATRE treballa des de fa 10 anys per apropar el teatre a les famílies i als infants. Durant aquestes temporades ha programat més de 70 obres que han vist més de 200.000 espectadors, sobretot al Teatre Poliorama, però des de l’any passat també al CCCB.

Aquest any estrena temporada amb una gran novetat:
 l’ampliació d’un nou espai al Teatre Romea.

Així, la programació de VIU EL TEATRE es dividirà en tres  espais:
el Petit Romea   (nens de 4 a 14 anys), 
Poliorama en Família   (de 3 a 12 anys) i 
CCC Babies   (nadons de 0 a 3 anys).
En expliquen que:

"El proper diumenge 28 de setembre al matí (11 h. a 13.30 h.) ens agradaria omplir la plaça Joan Coromines (CCCB) de totes aquelles famílies, creadors i col·laboradors que al llarg d'aquests 10 anys heu confiat en nosaltres per apropar als més petits el món del teatre. A l'hora, també ens agradaria apropar-nos a tots aquells que encara no ens coneixeu i animar-vos a viure el teatre! Una experiència saludable, única i emocionant!

Serà una jornada plena d'activitats. A partir de les 11 h. del matí trobareu l'espai de l'espectador i l'espai de l'artista, ple de jocs i tallers, que podreu compartir en família posant a prova les vostres habilitats. També podreu passejar per l'espai de la memòria i recordar moments màgics d'aquests 10 anys, deixant també el vostre record davant d'una càmera. I acabarem la festa ballant a tot ritme! 

A més, podreu conèixer totes les novetats de la nova temporada on ens trobareu en tres espais d'exhibició (Teatre Poliorama, CCCB i Teatre Romea), informar-vos sobre abonaments, activitats especials i sobretot, volem compartir aquests 10 anys d'esforç, passió i molta feina amb vosaltres, qui heu estat la clau de tot.

No us ho perdeu! Us hi esperem!"

La nova web de VIU EL TEATRE (www.viuelteatre.com) ja està disponible per consultar tota la programació del proper curs i totes les activitats que es faran els propers mesos.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More