divendres, 26 de setembre del 2014

El Jove Teatre Regina inicia la programació familiar amb Enric Magoo

"L'INVENTOR D'IL·LUSIONS"
de i amb Enric Magoo
al Jove Teatre Regina

dissabtes a les 6 de la tarda
 i  diumenges a les 12 del matí
del 4 al 19 d'octubre

Espectacle familiar
Sinopsi:

No t’has preguntat mai qui s’inventa els jocs de mans? Qui els fabrica? Qui decideix si es poden fer en públic? Quants tipus de trucs hi ha? Com es classifiquen?

Si vols saber les respostes a totes les preguntes màgiques que sempre t’has fet, no et pots perdre la visita guiada al taller-laboratori de l’increïble Professor Gargot. Amb ell t’endinsaràs en el món dels invents i els efectes especials, coneixeràs les bambolines de l'’il·lusionisme.

Ah! I també gaudiràs d'un fantàstic espectacle màgic de la mà del "GrandMack",” que és l’'encarregat de comprovar si funcionen els jocs acabats de fabricar.

L'espectacle:

La pràctica de lil·lusionisme com afició o entreteniment no és tant sols una forma de divertir-se sanament, si no que, a més a més, desenvolupa la disciplina, l’atenció, la concentració i el treball en equip.

El personatge principal, el professor Gargot, juga al mateix temps que investiga. Al llarg de l’espectacle ens descobrirà, subtilment, el que no s’'acostuma a veure, la part del darrera de la màgia i els efectes especials. 

Com, des d'una idea esbojarrada, es pot arribar a elaborar un joc que tingui efecte.Com un efecte òptic ens pot induir a veure una cosa duna manera concreta. Veurem que darrera el mag, que surt a l'escenari, moltes vegades hi ha una persona o un grup de persones que creen i preparen els jocs de mans perquè el màgic els pugui fer al públic. 

També ens explicarà quants tipus de jocs de mans hi ha: 
(aparicions, desaparicions, transformacions, endevinacions, travessar coses sòlides, levitacions i coses impossibles).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More