dissabte, 13 de setembre del 2014

Inici de la nova temporada al Teatre Lliure

   TEMPORADA 2014/15 AL TEATRE LLIURE

Des de el teatre Lliure ens diuen:

OBRIM AMB SHAKESPEARE I DUES FUNCIONS ÚNIQUES!

Alerta als tres espectacles que obren la temporada del Lliure a partir de l'1 d'octubre!
.
A l'octubre encetem les rutes de la nova temporada amb Nàpols, Buenos Aires i el pelegrinatge que ens acosta al més laic de tots els sants, Shakespeare

El viatge, la metàfora que defineix la temporada 2014/1015 del Teatre Lliure, composta per una quarantena d'espectacles que segueixen diferents itineraris, arrencarà el dimecres 1 d'octubre amb Victòria d'Enric V.

El primer recorregut cap a l'univers Shakespeare és una versió d'Enric V que signa Pau Carrió amb La Kompanyia Lliure, Pep Ambrós, Albert Prat i Maria Rodríguez. El muntatge, que compta amb música en directe d'Arnau Vallvé (el bateria dels Manel) i es va estrenar dins la programació del Grec, s'instal·larà al Lliure de Gràcia, de l'1 al  26 d'octubre.

L'actriu napolitana Lina Sastri serà la primera estança del trajecte artístic que ens ha de dur del Mediterrani a Buenos Aires amb Linapolina, una ocasió única per reconèixer en Nàpols la força d'una tradició comuna a través de la música i de fragments de textos de grans clàssics com De Filippo o Di Giacomo.

Un concert especialíssim fet a la mida del Lliure, que tindrà lloc el 4 d'octubre a Montjuïc

Una altra sessió especial serà la del 6 d'octubre a Montjuïc: Love for Shakespeare, o la lectura escènica d'alguns textos del bard que ens tenen l'ànima robada, sota la direcció de Lluís Pasqual i de la mà de 10 dones 10 (Laura Conejero, Maria Hinojosa, Miriam Iscla, Maika Makovski, Laia Marull, Judith Neddermann,Lídia Pujol, Mercè Sampietro, Rosa Maria Sardà i Emma Vilarasau), que posaran veu a les paraules, paraules, paraules del poeta més gran de tots els temps.

A mitjans d'octubre saltarem de continent. L'Argentina aterrarà al Lliure amb Claudio Tolcachir, que ja ens va fascinar amb La omisión de la familia Coleman el 2009.

Ara presenta Emilia, un altre text seu que ens parla del paper clau de la infantesa en la comprensió i la gestió de les emocions.
Amb Malena Alterio, David Castillo, Daniel Grao, Alfonso Lara i Gloria Muñoz; el muntatge es podrà veure del 16 al 26 d'octubre a Montjuïc.

I a l'Espai Lliure repescarem L'encarregat del Nobel Harold Pinter sota la direcció de Xicu Masó del 8 al 26 d'octubre, una posada en escena mil·limètrica que va deixar gent al carrer amb ganes de veure-la. Ara Jacob Torres se les haurà amb Carles Martínez i Albert Pérez en la lluita pel territori i pel poder que és aquest primer èxit comercial del dramaturg anglès.

Al web del Teatre Lliure hi trobareu més informació i videos promocionals, des de aquest LINK
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More