divendres, 12 de setembre del 2014

I Congrés femení..... mini temporada al Barts


El congrés més transgressor torna al teatre BARTS:
"I CONGRÉS FEMENÍ DE SUPERVIVÈNCIES"

per fer riure al públic sobre les preocupacions universals dels homes i les dones

El espectacle, que es va inaugurar al Grec 2014 Festival de Barcelona, 
es podrà tornar a veure en sis úniques funcions, del 19 al 28 de setembre

Després de la presentació oficial al Grec 2014 Festival de Barcelona, el teatre BARTS obre temporada amb l’espectacle I Congrés Femení de Supervivències, un muntatge transgressor que garanteix diversió en estat pur des del primer minut. 

Els espectadors que encara no han pogut veure aquesta obra, ara tenen una segona oportunitat per gaudir del show, del 19 al 28 de setembre. Sis úniques funcions.


La proposta, creació d’El Terrat i The Project, 
compta amb la desimboltura d’unes actrius de primer nivell 
com Sílvia Abril, Mireia Portas, Anna Bertran i Carolina Noriega.

L’espectacle, dirigit per la Reichel Delgado, presenta quatre ponències sobre les preocupacions universals de les dones que, indirectament, afecten a la població masculina. Quatre monòlegs que parlen sobre la feina, la família, els homes i l’amistat seran l’eix central d’aquesta obra de poc més d’una hora. 

L’obra, que es presenta en català i castellà, és un viatge commemoratiu a la realitat més surrealista, als secrets de les relacions humanes.

La trobada farà reflexionar i riure al públic sobre temes com l’anàlisi de la personalitat dels companys de feina segons el tuppers que porten per dinar, sobre com examinar el perfil d’un ex a Facebook i saber si les coses li van millor que a un mateix, com deixar sense arguments a un cunyat en el dinar dels diumenges o bé com fugir dels amics amb dret a més, entre d’altres.

Dies i horaris de les representacions:

Divendres 19 - 22.00h // Dissabte 20 - 22.00h // Diumenge 21 – 21.00h
Divendres 26 - 21.30h // Dissabte 27 - 21.30h // Diumenge 28 – 20.30h

Una asidua seguidora d'aquest Blog. ens va enviar el seu comentari, després de veure l'obra.
El reproduim textualment:

"Les quatre (Sílvia Abril, Mireia Portas, Anna Bertan i Carolina Noriega) són una passada a l'escenari i super simpàtiques. Hi estan molt, però molt be. Especialment la Silvia Abril, que és una "monstrua" de l'espectacle.

A la sortida les vam abordar al carrer. I van estar molt accessibles. Ens van deixar que els hi féssim una fotografia,.Vam estar parlant amb elles i vam tenir l'oportunitat de felicitar-les a totes"

Esther Saumell.

I, com a prova, ens enviava la fotografia......



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More