dijous, 26 de novembre del 2015

Ella's Market, Nadal Solidari a l'antiga fàbrica Damm


Arriba el Mercat de Nadal Solidari Ella's Market, 
a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona 

Dissabte 28 i diumenge 29 de novembre tindrà lloc una edició molt especial d'aquest mercat

El ja tradicional Ella's Market, que se celebra mensualment al passatge de l'Hotel Gallery, es trasllada a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm per oferir un Mercat de Nadal solidari diferent, amb música en directe i les millors foodtrucks

L'entrada és gratuïta i s'obsequiarà a tots els assistents amb una cervesa cortesia d'Estrella Damm


Dissabte 28 i diumenge 29 de novembre, d'11 a 21h, tindrà lloc el Mercat de Nadal Solidari Ella's Market a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. 

Dues jornades molt especials i intenses, amb una mostra de les darreres tendències de moda, disseny, complements, joieria i bellesa, la millor música en directe i una gran proposta gastronòmica.

Una part dels beneficis obtinguts en aquest Ella's Market es destinaran a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, AFANOC - La Casa dels Xuklis. Una associació que té com a objectiu el de buscar solucions al conjunt de trastorns que envolten al càncer infantil. L'AFANOC compta actualment amb el projecte La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida de nens i nenes amb càncer i les seves famílies. Així, donen allotjament en 25 apartaments individuals a totes les famílies amb un infant amb càncer i altres malalties de llarga durada que s’han de desplaçar dels seus llocs d’origen per rebre tractament als principals hospitals de referència o altres hospitals, a la ciutat de Barcelona.

Aquesta edició de l'Ella's Market comptarà amb la participació de prop de 40 firmes de moda. Hi haurà actuacions en directe de djs i músics i també hi haurà una àmplia varietat de foodtrucks, que posaran la pincellada gastronòmica a l'esdeveniment, amb el millor street food de la ciutat.

L'entrada a l'Antiga Fàbrica Damm és gratuïta i els assistents podran gaudir també d'una cervesa, cortesia d'Estrella Damm.

Ella's Events Bcn és una iniciativa nascuda a Barcelona el passat mes d'octubre de 2014, de la mà de quatre emprenedores amigues de la infància, amb gran experiència dins del sector de la moda. La finalitat d'aquest projecte és la d'incentivar i ajudar el petit comerç i els autònoms artesans del sector, amb l'organització d'esdeveniments i mercats de moda, disseny, complements, bellesa i joieria. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More