divendres, 27 de novembre del 2015

Almost, Maine a 2a hora al Almeria Teatre


L’ALMERIA TEATRE presenta l’espectacle ALMOST, MAINE,

 interpretat íntegrament EN ANGLÈS

L’obra es representarà durant 2 úniques setmanes, fins el 6 de desembr.
L’espectacle ALMOST, MAINE (Quasi, Maine) de John Cariani 
està interpretat per la companyia Jocular Theatre sota la direcció de Joshua Zamrycki.

ALMOST, MAINE és un espectacle representat íntegrament en anglès que narra una inusual història d’amors i desamors. Es tracta d’una comèdia romàntica estructurada en nou originals escenes en les que 19 personatges –interpretats per només 6 actors- intentaran navegar la impredictible marea de l’amor. Nou històries que succeeixen en un fred divendres per la nit en mig de l’hivern, en un remot i mític quasi-poble anomenat Almost, Maine.

Segons el director, “ALMOST, MAINE és un nevat espectacle d’humor intel·ligent i profunditat agredolça en el que els habitants d’Almost s’enamoren i desenamoren de maneres inesperades i, en la majoria dels casos, summament gracioses”.“Hi haurà blaus als genolls i pegats en els cors trencats; l’amor es perdrà, trobarà i confondrà; i la vida dels habitants d’Almost, Maine mai tornarà a ser igual”, explica Zamrycki.

Melissa Brandzel, Stevie Jeram, Annie O'Callaghan, Rebecca Ronayne, Stephan Wiks i el mateix Joshua Zamrycki són els actors encarregats de viatjar per aquesta coneguda muntanya russa de desconcerts que és l’amor, a través dels seus personatges encantadors. Mentre les històries es desenvolupen, algunes parelles tractaran de trencar sense aconseguir-ho; o descobriran que, per desgràcia, ja o s’estimen; o s’adonaran que, malgrat tot, sí que s’estimen.

ALMOST, MAINE, que ocupa la segona hora de l’Almeria Teatre -a continuació de CAMARGATE 1.1- ha estat descrita pel New York Times com “un capritxós apropament a les alegries i perills del romanç on successos màgics floreixen sota les nevades”.

SINOPSI

Enmig d’una nit freda, clara i sense lluna d’hivern, res és el que sembla al remot i mític poble d’Almost, Maine. Mentres les llums del nord sobrevolen el cel estelat, els residents d’Almost es veuen enamorant-se i desenamorant-se de manera imprevista i sovint divertida. Els genolls amb blaus. Cors trencats. Però els blaus es curen, i els cors s’acaben arreglant –quasi– en aquest captivador somni d’una nit d’hivern.

Mentres les històries es resolen, les parelles intenten trencar i fracasen; o descobreixen, tristement, que ja no s’estimen; i s’adonen, inesperadament, que sí s’estimen. D’una manera o altra, a les nou en punt d’aquest mateix divendres d’hivern a Almost, Maine, s’està jugant al drama de l’amor en totes les seves variants.

Almost, Maine: És amor. Però no exactament.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More