diumenge, 29 de novembre del 2015

Ozom, el cabaret màgic del Mag Lari


"OZOM" un espectacular cabaret màgic,
la nova super producció del Mag Lari
al Teatre Condal a partir de l'1 de desembre

Ozom  (Foto TV)
Ozom la nova super producció del Mag Lari, en què fa de mestre de cerimònies d’un espectacular cabaret màgic on no només sorprendrà a l’audiència amb el seu especial estil de fer màgia, sinó també amb una metamorfosi de personalitats increïble. 

A Ozom el Mag Lari no actua sol, l’acompanyen quatre amics que són estrelles del món de la màgia però d'estils força diferents: Gin Clark, que arriba des de Las Vegas, Cirici Pascual, el mag de més edat, plè de tendressa, Wenceslao Padró, el capellà i Goretti, el provocador.

Tots ens acompanyaran en un espectacle plè d'humor, tendressa, ironia, emoció i bogeria; amb màgia de tots tipus i tamanys.

Ozom és un espectacle apte per a tota la família. Grans i petits seran testimonis d'il·lusions, aparicions i desaparicions en directe i presenciaran trucs d’escapisme i caixes impossibles.

Ozom és la nova aventura del Mag Lari després de l’èxit aconseguit amb Splenda. Més de 105.000 espectadors van gaudir d’aquest espectacle, estrenat el 12 de desembre de 2011 i exhibit durant tres temporades. El muntatge va rebre el Premi Butaca de Catalunya al Millor espectacle familiar en la XVIIIa edició del certamen.

Esteu escoltant l'entrevista que varem tenir la oportunitat de mantenir amb el Mag Lari

Mag Lari després de la presentació als mitjans, amb l'Enric Sunyol  (Foto TV)
Podeu veure un vídeo promocional en aquest  ENLLAÇ

Ozom, és un espectacular cabaret màgic que es podrà veure al Teatre Condal de l’1 de desembre fins al 31 de gener. Aquesta és la nova aposta del Mag Lari:  “Amb Ozom volia trencar el format de muntatges anteriors. És un projecte molt madur que feia temps que tenia al cap i que gràcies al suport de Focus aquest any he aconseguit tirar-lo endavant”

A Ozom el Mag Lari es posa a la pell de quatre il·lusionistes, a qui convida a pujar a l’escenari per fer un homenatge molt especial al món de la màgia. Els convidats d’aquest espectacle estan inspirats en mags reals. “Són personatges molt extrems, sense arribar a ser caricatures”

El primer a aparèixer és Wenceslao Padró, inspirat en el capellà Wenceslao Ciuró, conegut per ser un dels primers a escriure llibres que explicaven els secrets dels trucs de màgia.

El segon és Gin Clark, un mag de Las Vegas dels anys 60 que està inspirat en Doug Henning, conegut per haver combinat l’art de l’actuació amb la música. “David Copperfield va sorgir perquè ell es va retirar”, ha sentenciat Lari. 

El tercer personatge és Goretti, inspirat en Criss Angel, un dels artistes més provocatius dels nostres temps. “Goretti oferirà trucs impactants i extrems que, de ben segur, sorprendran l’espectador.

I el darrer de tots, Cirici Pasqual, està basat en el mag català Fructuós Canonge, conegut per ser el Merlí espanyol. Tot i que no hi ha molta informació sobre ell se sap que era enllustrador i que els seus jocs de mans el van portar per tot el món”, explica el Mag Lari.

L’escenografia i el vestuari són peces clau a Ozom, ja que l’aparició de cada mag comporta canvis en els dos aspectes. Gràcies a la il·luminació d’una estructura blanca de ferro forjat, l’escenari es transforma per adaptar-se al personatge que acull.

David Pintó remarca que és un espectacle on hi ha molta feina de detalls i de coordinació. “Ha estat un repte formar part d’aquest cabaret màgic, que compta amb un guió en tres dimensions: màquines, aparells i efectes màgics. Un plaer dirigir-lo”.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More