dimecres, 18 de novembre del 2015

Sugar, al Teatre Gaudí


El Teatre GAUDÍ presenta:
"SUGAR"
el musical de Broadway basat en la comèdia “CON FALDAS Y A LO LOCO”


amb:  Ivan Labanda,  Beàlia Guerra  i  Xavi Duch

El TEATRE GAUDÍ (c/. Sant Antoni Maria Claret, 120, Barcelona) estrena l’espectacle:
 SUGAR, Ningú no és perfecte, 
la versió catalana del musical de Broadway basat en la mítica pel·lícula de 1959
 “CON FALDAS Y A LO LOCO” (Some like it hot).
del 18 de desembre al 31 de gener 

Considerada una de les millors comèdies de la història del cinema, el film protagonitzat per Marilyn Monroe, Tony Curtis i Jack Lemmon va estrenar-se com a musical a Broadway l’any 1972 al Majestic Theatre de NYC, amb el títol de “SUGAR”, amb guió original de Billy Wilder i IAL Diamond, i música swing composada per Jule Styne.

Després de més de 500 funcions a Broadway i moltes representacions arreu del món, ara s’estrena, per primera vegada a Espanya, aquesta nova producció dirigida per Pau Doz que compta amb 20 intèrprets damunt l’escenari entre actors (7), ballarins (8) i músics en directe (5).

SUGAR, que es representarà al Teatre Gaudí durant 7 úniques setmanes, fins el 31 de gener, compta amb un repartiment encapçalat per Ivan Labanda (Polònia el Musical; T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré; Crackòvia...), Beàlia Guerra(Chicago, Fama, Grease, The Black Rider...) i Xavi Duch (El Petit Princep; Los Miserables; Monty Python’s Spamalot; The Wild Party...). Traduït i adaptat per Roser Batalla, la coreografia corre a càrrec de Laura Olivella i la direcció musical és obra de Bernat Hernández.

L’obra està ambientada a Chicago, a ple hivern de l’any 1929, durant el període de la llei seca nord-americanaon, quan dos músics presencien una disputa entre mafiosos i es veuen obligats a fugir de la ciutat. L’única opció que tenen és convertir-se en la Josephine i la Daphne, i viatjar cap a Miami amb una orquestra formada exclusivament per dones.

Segons el director, SUGAR té tots els ingredients per convertir-se en un èxit a la cartellera barcelonina aquests Nadals: “unguió esplèndid, uns temes musicals meravellosos, unes coreografies espectaculars i el referent de ‘Con faldas y a lo loco’, tot un clàssic del cinema d’humor”.

Sugar és una comèdia blanca i per a tots els públics.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More