dimarts, 17 de novembre del 2015

Invitacions Camargate 1.1 al Almeria Teatre

INVITACIONS per a 2 persones
per dimecres 18 de novembre a les 20h.
Els interessats heu d'enviar un mail a:
amb les vostres dades.
Les invitacions s'aniran adjudicant per ordre de petició fins a exhaurir la promoció


CAMARGATE 1.1

 l’ALMERIA TEATRE presenta la versió actualitzada d’aquesta exitosa comèdia política

L’obra es representarà durant 4 úniques setmanes, fins el 13 de desembre

CAMARGATE 1.1, escrit i dirigit per Jorge-Yamam Serrano,

està  protagonitzat per:   Cristina Gàmiz,  Anna Sabaté  i  Pep Durán.

CAMARGATE 1.1 és la versió actualitzada de l’exitosa recreació teatral basada en la famosa conversa en el restaurant La Camarga de la llavors líder del PPC Alicia Sánchez Camacho i Victoria Álvarez (ex-amant de Jordi Pujol fill) enregistrada per Método 3, que va triomfar la passada temporada al teatre Tantarantana.

A partir de les darreres revelacions al voltant de la gravació real de la conversa d’aquests personatges, la companyia La Rueda construeix una “ficció teatral real” que va més enllà. “Teatralizarem altres documents reals que mostren, gairebé d'una manera esperpèntica i còmica, com funciona la corrupció, la nostra política i els seus passadissos”, explica el director.

Segons Serrano, “amb aquesta obra, que es desenvolupa a la perfecció entre la rigurositat del teatre documental i la comèdia més esbojarrada, volem contribuir a la transparència, a la llibertat i a què el teatre torni a connectar amb el públic i la societat en la que viu”. “L’art i, més concretament, el teatre pot tenir sentit arribant allà on el periodisme no pot arribar”, afegeix. 

CAMARGATE 1.1, que en el muntatge original va exhaurir les entrades de totes les funcions, estarà en cartell durant 4 úniques setmanes, fins el 13 de desembre, a l'Almeria Teatre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More