dimecres, 4 de novembre del 2015

Programació Músiques Sensibles, al Foyer del Liceu


A LA SALA FOYER DEL GRAN TEATRE DEL LICEU

Pau Alabajos, Renaldo & Clara i Judit Neddermann tanquen gira al Músiques Sensibles, 
cicle on Enric Verdaguer i Namina presenten nou material 
*

Pau Alabajos tanca la gira de #paualpalau el dijous 5 de novembre al Foyer del Liceu 

Namina presenta “Orlando”, una mescla d’estil i llengües amb un segell molt personal 
en el seu primer treball amb banda 

Renaldo & Clara posaran el punt i final a la gira de “Fruits del teu bosc”, 
una col·lecció de temes hereus del folk i l’indie més minimalista 

Enric Verdaguer i Judith Neddermann compartiran escenari el mateix dia 
oferint els directes de “Moonstruck” i “Tot el que he vist” 

MÚSIQUES SENSIBLES continua aquesta setmana amb cinc nous concerts, el primer dels quals és el de final de gira de Pau Alabajos, dijous 5 de novembre. Divendres 6 és el torn d’Enric Verdaguer i Judith Neddermann, que interpretaran en un doble concert els temes de “Moonstruck” i “Tot el que he vist”, respectivament. Dissabte 7, doble oportunitat per escoltar l’estrena d’“Orlando”, el primer treball deNamina amb banda i acomiadar la gira de “Fruits del bosc”, l’últim llarga durada de Renaldo & Clara.

Música de dijous a dissabte:

Pau Alabajos tanca la gira #paualpalau el proper dijous 5 d’octubre amb cançons dels seus discos “Futur en venda” (2004), “Teoria del caos”(2008) i “Una amable, una trista, una petita pàtria” (2011). El cantautor valencià ha rebut en dues ocasions el Premi Ovidi Montllor (2006 i 2008) i el Premi Enderrock 2008.

Enric Verdaguer obre el doble concert amb Judith Neddermann, divendres 7. Verdaguer va començar a cantar ara fa set anys practicant mitjançant tutorials on-line. Ara, i amb tan sols 20 anys, estrena al Músiques Sensibles els temes de “Moonstruck”, un disc on el protagonisme el té la guitarra acústica. Judith Neddermann compartirà amb el públic els temes del seu primer treball en solitari “Tot el que he vist”. El disc ha arribat després de nombroses col·laboracions, entre les que destaquen Els Amics de les Arts, Coetus, The Gramophone Allstars, Verd i Blau, Clara Peya o Ferran Savall.

L’endemà, Renaldo & Clara diran adéu a la gira del disc “Fruits del teu bosc”, on Clara Viñas signa totes les cançons, hereves del folk i l’indie més minimalista. Es tracta d’un doble concert que obrirà Namina amb la presentació del seu primer treball amb banda, “Orlando”, un conjunt de temes marcat per l’eclecticisme estilístic i la barreja de llengües. 

Cultura i societat, els motors del projecte:

El 10% de la recaptació dels concerts es destina a diferents entitats que treballen en diversos camps de l’acció social. Aquestes entitats són: Associació Casal Infantil La Mina, Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord, Centre de Serveis Can Pedró, Petits Somriures i Baixem al Carrer . El criteri amb què s’escullen les entitats amb què col·laborem és el següent: que siguin poc conegudes per la societat en general i que estiguin ubicades a diverses poblacions de la perifèria de Barcelona i/o de Barcelona ciutat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More