dilluns, 9 de novembre del 2015

Els veïns de dalt torna al Romea


A partir de l'11 de novembre torna l'èxit de la temporada passada al Teatre Romea! 
"ELS VEÏNS DE DALT"
Amb Nora Navas, Pere Arquillué, Jordi Rico i Agata Roca
dirigits per Cesc Gay, en el seu debut com a director teatral.


Els veïns de dalt és un text fresc i àgil en el qual Gay tracta amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l'amor i l'apariència. Durant la temporada passada, l'espectacle va tenir un gran acolliment, tant per part del públic com de la crítica. Del 19 de març al 17 de maig, 33.850 espectadors van gaudir d'aquesta àcida comèdia sobre la vida en parella, que es va representar en 61 ocasions.


Podeu recuperar l'entrevista amb Nora Navas
amb motiu de l'estrena de "Els veïns de dalt" en aquest ENLLAÇ
I amb Pere Arquillué des de aquest  ENLLAÇ

Sinopsi:
Sens dubte, una de les aventures més grans i ambicioses que qualsevol de nosaltres pot arribar a experimentar en aquesta vida és la de viure en parella. Un repte majúscul, ple d’adversitats i obstacles en què la lluita s’esdevé en el dia a dia, les trinxeres són infinites i el consol davant les ferides i les esgarrinxades sofertes sovint és escàs o poc saludable. Així i tot, els homes i les dones seguim de forma inexplicable intentant-ho.

Per això mateix, estic convençut que sols amb ironia i sentit de l’humor és possible escriure sobre aquesta tragèdia que ens persegueix des dels orígens dels temps i de la qual no ens podem deslliurar. 

I què hi tenen a veure els veïns de dalt amb tot això? Doncs que ells són els culpables que ara estigueu llegint aquestes línies.

Fa un parell d’anys, uns nous veïns van ocupar el pis de sobre on vivim amb la meva família. De seguida vam començar a sentir sorolls estranys, a qualsevol hora, sempre seguits d’una gran varietat de gemecs i esbufecs. Sens dubte per a mi va ser inspirador, i així, sense voler-ho, em van acabar regalant la que ha acabat sent la meva primera obra de teatre. Així que va per ells.- Cesc Gay

Una Producció: Elefant, Teatre Romea, Mola Produccions i Trasgo Producciones.

Trobareu un vídeo promocional en aquest  ENLLAÇ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More