dimecres, 25 de novembre del 2015

Mamma Mia, al Tìvoli

MAMMA MIA! EL MUSICAL AMB LES CANÇONS DE ABBA, AL TEATRE TÍVOLI


En una idíl·lica illa grega dies abans de contraure matrimoni, una jove decideix convidar al seu pare al casament. Però, qui serà realment? Quin dels tres homes que van passar per la vida de la seva mare fa ja 20 anys hauria de portar a l'altar?


Així comença MAMMA MIA! La deliciosa comèdia musical que, construïda al voltant de les enganxoses i inoblidables cançons d'ABBA, ha aconseguit que 54 milions d'espectadors a tot el món s'hagin enamorat dels seus personatges, de la seva música, i d'aquesta encantadora història d'amor, d'humor i d'amistat.

Una invitació a cantar, a ballar ia lliurar a l'espectacle des del mateix instant en què s'aixeca el teló, gràcies a aquesta injecció d'energia positiva que torna a Espanya per fer-nos viatjar de nou al costat més optimista i reconfortant de la vida.

MAMMA MIA! es representarà a partir del 26 de novembre de 2015 i només durant tres mesos al Teatre Tívoli de Barcelona i posteriorment iniciarà una gran gira que recorrerà les principals ciutats espanyoles.

Com resistir-te?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More