diumenge, 22 de novembre del 2015

Les Petites Joies del Texas

PETITES JOIES (QUASI) OBLIDADES ALS CINEMES TEXAS
DIMARTS 24 DE NOVEMBRE A LES 20:00 H.

PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA: "L´HOME DEL METRO"
AMB L´ASSISTÈNCIA DEL SEU DIRECTOR JOAN VALL KARSUNKE

Intèrprets:  Ramón Julivert, Joan Vall

La història és la d’un home, Ramón, que porta més de 50 anys cantant òpera al metro de Barcelona, un personatge peculiar a qui diverses generacions han vist a les andanes del metro. 

No és ni un homeless ni un desheretat, és un ànima lliure que fa el que li dóna la gana. Cada dia al matí va vuit hores al seu banc de l’estació de Passeig de Gràcia per cantar òpera, passejar i parlar amb qui s’apropa a dir-li alguna cosa. Té més de vuitanta anys i només desitja fer allò que ha fet sempre, el que li plagui, cantar i menjar. Els seus passejos pel Park Güell i els dinars són dos moments que gaudeix gairebé sempre en solitud.


Sobre el director: Joan Vall Karsunke

Barcelona, 1964. Fotògraf, guionista, actor i director de cinema. Ha assistit, ininterrompudament des del 1986, al Festival de Cannes com a fotògraf, i els seus treballs com a reporter gràfic han estat publicats en diversos mitjans de comunicació com Dirigido por…, Imágenes de Actualidad o L’Independent de Gràcia,entre d’altres.

Ha dirigit sis curtmetratges: "Mundó: Un plaer a l’ombra" (2007), al voltant del treball del pintor Ignasi Mundó; "E, homenatge a dos artistes" (2008), sobre l’obra del dibuixant Cesc; "El castell de Montjuïc" (2008); "Los árboles" (2009), protagonitzat per Paul Naschy, a competició al Festival de Sitges 2010; "Esperant" (2012), amb Manel Esteban Marquilles com a actor; "Santa Rosalía con Castellbisbal" (2013) filmat el 2010 i muntat tres anys després, i que narra una trobada amb el cineasta José María Nunes; i "Reptilarium" (2014), amb Antonio Mayans com a protagonista.

Director de dos llargmetratges: "Lentejas con espinacas" (2013), de tema gastronòmic, i "L’home del metro" (2013), que narra la història de Ramon, un cantant d’òpera que va cantar durant més de 50 anys al metro de Barcelona.

“L’HOME DEL METRO” 
Durada: 105 min.
PREU: 3 €

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More