dimecres, 18 de novembre del 2015

Nova iniciativa dels Cinemes Texas:Texas curts


C/ Bailèn, 205 Barcelona

NOVA SECCIÓ ALS CINEMES TEXAS "TEXAS CURTS"
(CADA DIJOUS A LES 21:45 H.-SESSIÓ GRATUÏTA)

Els Cinemes Texas inicien una nova secció que es dirà "Texas Curts", en la qual els seus espectadors podràn exhibir els seus curtmetratges gratuïtament. L´horari de projecció serà tots els dijous a les 21:45 h

.Inauguren aquesta nova secció el DIJOUS 19 DE NOVEMBRE a les 21:45 h. amb la projecció del multipremiat curtmetratge "Zero" i comptaran amb l´assistència del seu director David Victori.

"Zero" te com a productors executius al director Ridley Scott i a l´actor i productor Michael Fassbender. Rodat a Los Angeles, és un ambiciós projecte de ciència ficció i es el primer projecte de David Victori rodat als Estats Units.

Sobre David Victori:

Guanyador Mundial de la Primera Edició del Youtube´s Film Festival, ha estat seleccionat per la revista Variety com un dels directors a seguir en els propers anys. Director i guionista de curtmetratges premiats per tot el món: "Reacció", estrenat l´any 2008 i "La Culpa" estrenat el 2010.

"Zero" ha estat presentat internacionalment en la 72 Edició del Festival de Venècia i ha estat el guanyador del Premi Cinema 365 del Festival de Sitges 2015.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More