divendres, 27 de novembre del 2015

Oberta convocatòria aspirants Kompanyia Lliure


NOTA ETAPA DE LA KOMPANYIA LLIURE
Anunci de la convocatòria oberta per a la selecció d'aspirants de la nova Kompanyia Lliure 

Informació sobre la convocatòria i el procés de selecció dels aspirants 
de La Kompanyia Lliure  aquí.


La temporada 2013/14 El Teatre LLiure iniciava una aventura que volíen portar a terme com a teatre públic que son: la creació d’una companyia estable formada per joves en procés de professionalització. 

Així va sorgir La Kompanyia Lliure amb Laura Aubert, Javier Beltrán, Paula Blanco, Pol López, Mima Riera i David Verdaguer, sis intèrprets que s’han foguejat amb textos i propostes molt diferents durant dos anys.

Aquesta temporada enceten una nova etapa d’aquest projecte. Renovant el seu compromís amb altres intèrprets i en un altre context. I amb l’experiència acumulada durant aquests dos anys, es plantegen el treball de La Kompanyia Lliure a un altre ritme, potser més natural. 

Dedicaran tot un trimestre a fer una selecció dels seus futurs integrants, que augmentaran en nombre fins a un total de vuit, a partir d'una convocatòria oberta i unes sessions de treball impartides per nou professionals i pedagogs que formaran el jurat.

La renovada Kompanyia Lliure accedirà a l’escenari amb les millors armes la temporada 2016/17 i s’hi mantindrà aquesta vegada durant tres anys.

Una aventura, un compromís, un desig.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More