diumenge, 1 de febrer del 2015

Incorporació de luxe en el repartiment de "Mar i Cel".


Curiosa incorporació  en el repartiment de "Mar i Cel":
la parella de Blanca i Saïd es converteix en un trio


L’actor Carlos Gramaje que ja va encarnar Saïd en els dos primers muntatges 
torna al Teatre Victòria per pujar al vaixell de Mar i Cel

Roger Berruezo seguirà interpretant el paper en les actuacions de cap de setmana i Carlos Gramaje assumeix les sessions de dimecres a divendres a partir del 4 de febrer

L’espectacle de Dagoll Dagom va arriba el passat cap de setmana a les 134 funcions i 141.000 espectadors.

Ana San Martín,  la Blanca de Mar i Cel, compartirà el seu amor amb dos Saïds. Carlos Gramaje retorna a Dagoll Dagom i compartirà el personatge protagonista del clàssic català ambRoger Berruezo. Les funcions de dimecres, dijous i divendres seran interpretades per Carlos Gramaje, que continua els caps de setmana en l'espectacle Gisela i el libro mágico, i Roger Berruezo s’ocuparà de donar vida al pirata musulmà les funcions de dissabte i diumenge perquè durant la setmana s'incorpora a una nova sèrie diària de Boomerang TV per Televisió Espanyola en el paper principal.

Així, Carlos Gramaje s’afegeix a aquest elenc de luxe, al costat d’Ana San Martín i de la resta de la companyia, conformada per Pep Cruz, Xavi Lite, Júlia Jové, Xavi Fernández, Toni Viñals, Mireia Dolç, Rubén Yuste, Elena Tarrats, Víctor Arbelo, Xavi Navarro, Marc Vilavella, Lucía Torres, Dídac Flores, Clara Moraleda, Paula Vives,Raúl Grau, Enrique Navarro, Luís Moya i Dimas Bozzo.

MAR I CEL CONTINUA NAVEGANT A TOTA VELA

La tercera producció de Mar i Cel estrenada al Teatre Victòria el dia 25 de setembre de 2014 va arribar el passat cap de setmana a les 134 funcions i als 141.588 espectadors, dels quals 30.958 són escolars. Més de 200 grups s’han organitzat per desplaçar-se des de diversos punts de Catalunya fins al Teatre Victòria de Barcelona, per poder veure aquest clàssic del teatre català. 

Les funcions, en què cada nit hi treballen gairebé 60 persones entre actors, músics, tècnics i personal de sala, seguiran com a mínim fins a Setmana Santa per fer gaudir al nombrós públic que, en acabar, es posa dret per aplaudir aquest drama musical d'Àngel Guimerà que continua tant vigent com el dia de la seva estrena.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More