dimecres, 14 de maig del 2014

"Crucidramas" al Teatre Aquitania


Un espectacle de sketchs
 Després d'un any al Teatreneu, amb més de 9.000 espectadors, 
ara es representa al Teatre Aquitania, de la avinguda de Sarria num. 33, 
tots els caps de setmana fins el 31 de maig.

"Crucidramas", és una comèdia fresca i descarada on la realitat es veu ridiculitzada.

"Compartim amb el públic la cara més absurda dels nostres petits drames diaris amb un toc d’humor...
La cara absurda, ridícula i còmica dels nostres petits drames diaris, veritats que són mentides, realitats que superen la ficció. Una successió de 10 sketchs entrellaçats por un concurs radiofònic on els concursants endevinaran, o no, les respostes del Crucidrama".

Podeu fer un primer tast, en un tràiler de l'espectacle, des de  aquest LINK:

La companyia Bromas Aparte, va néixer amb la Paloma Jiménez, i la Betsy Túrnez, i més endavant es va incorporar també la Vanessa Margó.

Ens diuen que: "Tot ha sortit de nosaltres; la idea, el text, la música, els diners per comprar el vestuari, l’escenografia, local d’assaig… etc. Ha estat difícil, la veritat, ja que emprendre una idea pròpia, creure en ella, treballar-la i dur-la a terme, sense cap mena d’ajuda, requereix molta força, confiança, paciència i perseverança. Però la lluita constant i la persecució del que més t’estimes acaba donant fruits, i nosaltres els estem recollint! Com diu la meva àvia, de tant voler-ho al final ho aconseguiràs… Estem creixent i això és molt gratificant després de tot l’esforç que estem fent".

Podeu gaudir d'aquest espectacle gràcies a l'esforç de gent com les integrants de Bromas Aparte
Un gran esforç que no sempre aconsegueix el suport ni reconeixement que mereixen; com molts d'altres muntatges que actualment es poden veure als teatres de Barcelona. Projectes que només han pogut tirar endavant gràcies a la implicació personal i moltes vegades voluntaria, de molts amants del teatre.

Endavant i molta sort a tots.


1 comentaris:

És genial! Nosaltres vam anar fa unes setmanes i ens vam riure molt :))

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More