diumenge, 18 de maig del 2014

"Marabunta" de Guillem Albà

L’últim espectacle esbojarrat de:
Guillem Albà i The All In Orchestra. 
"MARABUNTA"

El muntatge, que ja es va presentar, amb gran èxit, a El Latino Teatre  i al Aquitania Teatre es pot veure ara, en sessió golfa, al  Teatre Coliseum que acull el descontrol d’aquest clown-cantant  "tot terreny" i la seva banda formada per 6 músics que des de mig camp multipliquen el joc.

Queden només dues representació:
els dies 23 i 30 de maig, a les 11 de la nit.

És un show "gamberro" de clown enèrgic i energètic catapultat per la millor música en directe.
Un Sketch a tempo matemàtic on els artistes lluiten perquè res no s’entengui, res no tingui sentit i, alhora, on tot sigui possible. 
"Marabunta" compta amb cançons pròpies, gags absurds, cabaret, caos, improvisació i la millor diversió per a un públic que pot ser sorprès en qualsevol moment. Sense cap ordre establert, Guillem Albà es presenta aquest cop sobre l’escenari sense cap tipus de dignitat, disposat a apagar el cervell de tots els assistents durant 75 minuts. Aquest jove actor, que va crear la seva companyia el 2006, ja ha dirigit i produït 3 espectacles: Sketchofrenia, Flirt i Trau.

Acompanyant-lo, en aquesta nova proposta, sis músics: The All In Orchestra, una formació amb dits ràpids, sang calenta i capaços de domesticar qualsevol estil musical que se’ls posi per davant. Manu Estoa, Iñaki Marquiegui, Martí Soler, Albert Comaleras, Roc Albero, i Edgar Gómez multipliquen sobre l’escenari la bogeria de l’espectacle i del propi Guillem Albà.

Una combinació explosiva que no deixa a ningú indiferent:
"MARABUNTA", l’espectacle total.

A més, sempre intenten sorprendre al públic amb invitats i col-laboracions sorpresa, com la representació del passat dia 17 que varen participar en el show els Castellers de Barcelona, aixecant un pilar al bell mig de l'escenari.

Segur que els dies 23 i 30 també estaran molt ben acompanyats per amics i companys que participaran en l'espectacle. 

L'atractiva proposta de l'espai del Teatre Coliseum permet el format de cafè teatre, amb servei de bar a les taules ubicades a la platea, aconseguint així una perfecte interacció, entre l'espectacle i el public que, mentrestant, pot  estar gaudint d'una copa i, si els be de gust, alguna cosa per "picar" com a complement perfecte de la vetllada.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More