dilluns, 26 de maig del 2014

1ª Mostra de Grups Juvenils Amateurs de Catalunya

En aquesta primera Mostra 2014 hi participaran 14 grups, 
formats per nois i noies d’ entre 15 i 20 anys. 

Aquestes 14 formacions estan integrades per més de 150 joves, als que acompanyaran els seus respectius equips técnics i de direcció, o sigui que es calcula que es desplaçaran un mínim de 200 persones.

Aquesta primera Mostra, organitzada pel Grup La Trapa de l’Agrupació Congrés, carrer Alexandre Galí, 20-22 de Barcelona, es celebrarà el dissabte 31 de maig i el diumenge 1 de juny, en jornades de matí i tarda.

Les representacions començaran a les 9 del matí i està previst que acabin cap a les 9 del vespre. 
L’acte central de la Mostra  es farà el dissabte a les 14.15h.

Ens diu la organització:

"Comencen aquesta Mostra amb la il·lusió amb que s’estrenen les coses noves; amb el desig de que els nois i noies s’ho passin molt be veient teatre, el teatre que interpretaran nois i noies com ells i  que cadascun dels grups ha assajat i preparat amb totes les ganes de fer-ho el millor possible. Una mostra serveix per compartir, aprendre i gaudir, fent allò que ens agrada.

Els grups venen a actuar si, però també ens agradaria que, quan marxin, s’emportin el record d’uns dies on han conegut gent, gent que ve de molts indrets del nostre país, que parla diferents variants del català i que viuen en entorns molt diferents, però a la que els uneix una afició comú, un verí: el del teatre.

Volem que tant el públic, com els grups participants, gaudeixin de tot el que aquells dies se’ls oferirà i que marxin amb el desig de tornar l’any que ve".

Els 14 grups venen de diferents indrets de la geografia catalana: (per ordre de participació):

Santa Eugènia de Berga (Puntuals), l’Hospitalet del Llobregat (Margarida Xirgu), Mataró (La Saca Escola de Teatre i Sala Cabanyes Secció Juvenil), Bellpuig (Taller de Teatre Lo Galliner), El Catllar (L'enramada), Sant Fost de Campsentelles (Segle XX), Barcelona (Jove Partiquí, Grup Jove Casal Corpus i La Trapa), Sant Feliu de Codines (Deixalles 81), Caldes de Montbui (Grup Escènic Casino), Monistrol de Calders (Centre Parroquial) i Campdevanol (Sol Solet).

S'hi podran veure obres emblemàtiques, com "Un barret de palla d'Italia", d'altres potser no tant conegudes o de nova creació i fins i tot un musical....

Podeu trobar més informació a la web de l'Agrupació Congrés: http://www.agrupaciocongres.cat/

Des de el nostre programa i aquest Blog, sempre hem defensat que el millor que podem ensenyar als nostres infants és a valorar la cultura i un bon mitjà és portar-los a veure teatre. Ells son el públic de demà.

Per això no podem sinó aplaudir aquesta iniciativa de l'Agrupació Congrés que unirà al jovent de llocs ben diferent per a compartir l'afició comú pel teatre. Endavant i molta m...... sort!!!

Una primera Mostra, aquesta la de l'any 2014, que esperem i desitgem sigui el començament d'una llarga col.laboració entre aquesta entitat i tots els Grups Juvenils Amateurs de Teatre de Catalunya


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More