dijous, 8 de maig del 2014

La Lírica de Sant Andreu presenta l'Òpera "MARINA"

Mentre escolteu l’entrevista que l’Enric Sunyol els va fer als seus quatre protagonistes, podeu seguir el nostre comentari:

Els dies 10 i 11 de maig es commemora el 
Dia Europeu de l’Òpera
 i la formació  La Lírica de Sant Andreu 
es vol adherir a les activitats d’aquesta celebració, representant l’òpera “MARINA”,
el diumenge dia 11 a 2 quarts de 6 de la tarda, 
al Teatre del Casal Catòlic de Sant Andreu, carrer Pons i Gallarza, 60.  www.laliricadesantandreu.cat 

Serà protagonitzada per:   Rocio Martínez (soprano),    Carlos Sosias (tenor),    Alberto Cazes (baríton)    i  Josep Ferrer (baix). Orquestra en directe, dirigida pel mestre Xavier Dolç i la direcció escènica a càrrec d’Isabel Arbonès.

"MARINA" és una òpera en tres actes de Emilio Arrieta, amb llibret de Francesc Camprodon, reformat per Miguel Ramos Carrión. Estrenada el 1855 com a sarsuela, el mateix compositor va realitzar la seva refosa com a òpera que s'estrenà al Teatro Real de Madrid el 16 de març de 1871.

"L'acció transcorre a Lloret de Mar i ens relata els amors i desamors de Marina, Jorge i Pascual. Es tracta del títol més conegut del seu autor i de l'adaptació lírica més celebrada del període romàntic espanyol.

A "MARINA" pertanyen dos dels fragments més populars de tota la lírica del nostre país: l'entrada de Jorge (Costa la de Levante, playa la de Lloret) i el brindis del tercer acte (A beber, a beber y a apurar)".

El diumenge dia 11 la formació La Lírica de Sant Andreu ens dona la oportunitat de poder escoltar, en directe, aquestes fragments tan coneguts, així com la resta de la preciosa música que composa aquesta magnifica òpera, interpretats per gran solistes i el cor de l'Entitat.


                                                 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More