dissabte, 17 de maig del 2014

El nostre Blog

El projecte "Temps de música, Temps d'espectacle" va néixer el mes de setembre del 2011, com a programa per a Ràdio Gràcia, amb la voluntat de donar puntual informació dels espectacles teatrals que es produïen a Barcelona.

Definint el seu contingut, incorporarem entrevistes (ja fossin en directe a l’estudi, mitjançant connexió telefònica o enregistrades), novetats, comentaris, les seccions de Cartellera i de Promocions, així com fragments musicals relacionats amb els temes del dia; intentant, sempre que és possible, que pertanyin a  espectacles que s’estiguin representant. 
També intentem donar ressò a alguns concerts i novetats relacionades amb la música, així com a accions solidaries que considerem mereixen que se’ls hi doni suport. 

Gràcies a aquesta tasca, que intentem dur a terme amb la màxima professionalitat i rigor, hem aconseguit  estar acreditats per les principals empreses de comunicació i departaments de premsa que, amb el seu reconeixement, ens faciliten molt la nostra feina.

Varem ser conscients que, per manca de temps, no ens era possible difondre molta de la  informació que ens feien arribar; per això a mitjans de gener de 2014 varem posar en marxa aquest Blog,  per donar sortida al material que diàriament tenim disponible i que creiem que pot interessar als amants del teatre i la cultura.

I ho varem fer amb el desig de que, el nostre Blog, arribés a ser un referent per a tothom que vulgui seguir les novetats teatrals. Amb la voluntat de que sigui el punt de trobada per a tota la gent vinculada al teatre (ja sigui des de davant o des de darrera d’un hipotètic teló: professionals, amateurs i afeccionats en general), a on hi trobin tot allò que els interessi i on puguin expressar la seva opinió i/o comentaris, sempre que vulguin.

Voldríem que aquest espai restés obert a les companyies de teatre, ja siguin de gran o de petit format, per què hi comparteixin els seus projectes. També ens agradaria posar-lo al servei de tots els companys d’aquest estimat i meravellós mon de l'espectacle perquè hi puguin difondre les seves activitats.

Des de aquí mateix podeu accedir a les nostres comptes de Twitter i Facebook, per rebre puntual informació dels articles que constantment anem publicant (Twitter des de Segueix/Follow – Facebook amb el Like del dit).

Al menú de contacte hi teniu les nostres dades, però de totes maneres, aquí us deixem el nostre mail:

No dubteu en fer-nos arribar les vostres comunicacions. 
Tot i que no us podem garantir que totes hi tinguin cabuda,  farem el possible per a donar-ne difusió.

Gràcies per dedicar-nos el vostre temps.

L’equip del programa i del Blog.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More