dimecres, 7 de maig del 2014

Tancat el magnífic cartell del CanetRock

Avui a les 12h. ha quedat tancat el cartell del Festival, 
pendent d'incorporar-hi una última formació, 
que ha estat escollida per votació popular.

Brams participaran a CanetRock 014 

el proper 5 de juliol


Aquesta veterana formació, en actiu des del 1990, va presentar el passat 22 d'abril el seu 12è disc, anomenat "Anem tancant les portes a la por". 
El grup sempre s’ha definit per un estil marcat pel compromís nacional i social. www.brams.cat

Brams, s’ha imposat als altres nou finalistes, en un procés de votació popular a través del web oficial de Festival CanetRock 2014 que ha finalitzat avui a les 12h. (www.canetrock.cat).
La veterana formació, amb 2.806 vots, ha resultat el guanyador de l’enquesta “... I qui més” que permetia incorporar a un artista o grup al cartell del gran esdeveniment d’aquest estiu

L'èxit de participatió d'aquesta iniciativa ha estat aclaparador i, en el procés de selecció, s'ha contabilitzat  un total de 111.926 vots

Brams serà doncs la formació afortunada que rubricarà l’espectacular cartell de més de 15 artistes que representa la millor música de factoria catalana del moment i que actuaran el proper 5 de juliol a Canet, junt amb: Els Amics de les Arts, Blaumut, Caïm Riba, Delafé y las flores azules,Gerard Quintana & Xarim Aresté, Gossos, Joan Dausà, Love of Lesbian, Manel, Mishima, Els Pets, The Pinker Tones, Txarango i més de la col·laboració especial de Sisa.

Podeu descarregar vídeos:

- Vídeo imatges Canet Rock historic (Francesc Bellmunt i Àngel Casas)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More