dimarts, 6 de maig del 2014

QTS. de 3 espectacles: Jove Teatre Regina, Teatre Condal i Teatre Gaudí.

QTS. Què t'ha semblat?.  L'espai perquè pugueu donar les vostres opinions i comentaris:
Avui: "MAGNETISMES", "MARES" i "QUIERO JUGAR A UN JUEGO"

Tenim una assídua seguidora del nostre programa i del blog que, per sobre de tot, és una gran enamorada del teatre i “s’apunta” a totes les nostres propostes i promocions. 
Ara, en pocs dies, ha fet una "marató" i vol compartir les seves sensacions:

“QUIERO JUGAR A UN JUEGO”, al Jove Teatre Regina:
David Moreno és un crak!!! És una de les obres que més ens va agradar. Tothom va sortir encantadíssims i esverats, perquè va ser un monòleg molt dinàmic, entretingut, picant i diferent, on va interactuar des de el principi amb el públic i vam respondre molt be. Va ser molt divertit, encara que, pel meu gust, va utilitzar massa vegades paraules o vocabulari una mica ordinari (entre parèntesis en detalla uns quants mots, que no reproduïm). Suposem que formava part de la seva proposta per cridat l’atenció de l’espectador i no deixar indiferent a ningú. Però en definitiva, només podem dir: CHAPEAU!!!.

“MARES”, al Teatre Condal:
Mares va ser molt tendre. La Lloll Bertrán segueix sent una monstre a l’escenari. Tots treballen molt i molt be, però qui posa la salsa a l’obra és ella.
Vam passar una estona deliciosa i entretinguda. El teatre estava a petar!!!.
* Podeu accedir al nostre article, amb l'entrevista a Lloll Bertrán, en el LINK

“MAGNETISMES”, al Teatre Gaudí:
Va estar genial. Interpretacions fantàstiques i tema molt original i proper (pel què sembla, el que no va agradar tant va ser que es fumés tant a escena, cigarretes senceres i algun electrònic). És un recinte molt especial, però no gaire gran i al estar tant a prop..... Per la resta, genial.

Signat: Esther Saumell

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More