diumenge, 11 de maig del 2014

Nova proposta del Jove Teatre Regina Regina


"ARA QUE HO TENIM TOT"
A partir del 22 de maig.

Jaume García Arija i Núria Casas 
són els actors que encarnen a l’Àlex i la Laia. 
Una parella que celebra el vint-i-unè aniversari de casament
en el mateix hotel on van passar la seva nit de noces.
Aparentment tot és perfecte menys l’habitació, que no és exactament la mateixa...
i no és l'única cosa que ha canviat durant tots aquests anys.

"Ara que ho tenim tot" és una obra sobre la misèria de l’amor,
sobre la corrupció amb la que el temps tracta aquella idea romàntica i apassionada de la unió, i sobre la necessitat de sanar la puresa que hauria d’existir en l’amor. Una profunda i àcida reflexió sobre el matrimoni i sobre les expectatives que cada component hi diposita. Ens proporciona un exercici honest i vibrant, teatralment molt intens, que sacseja el punt de vista que l’espectador pot tenir sobre la idea convencional de parella i ens pregunta, amb valentia, què és el que val avui aquesta institució".

És un projecte iniciat per Núria Casas que no hagués estat possible sense el suport dels mecenes solidaris que han apostat per un equip i un espectacle que promet alta qualitat teatral.

Tot comença quan arriba a les mans de la  Núria  el text de  “Riches” , títol de la versió original del seu autor, en Lee Blessing.
La Núria se'n enamora i decideix que, el que primer només era un projecte, esdevingui realitat.
I sorgeix l’opció del crowdfunding. Una fórmula que ha funcionat i que; junt amb el suport d’alguns patrocinadors privats que aposten per iniciatives com aquesta; sense la seva implicació i complicitat seria molt difícil poder tirar-les endavant. 

Gràcies a aquests mecenes, i molts d'altres, propostes com "Ara que ho tenim tot" podran ser gaudits pel públic; ara al Jove Teatre Regina, durant 6 setmanes, a partir del dis 22 de maig

Ara que ho tenim tot” vol arribar a tots els públics; per això, pensant en les persones amb deficiència sensorial, oferirà 3 funcions especials amb audiodescripció.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More