dijous, 29 de maig del 2014

El musical "Bare" al Teatre Gaudí


"PER SOBRE DE TOTES LES COSES"

 la versió catalana del musical “BARE”
dirigida per Daniel Anglès 
s’estrenarà el proper 10 de juliol al Teatre Gaudí, 

"Per sobre de totes les coses" és un projecte que neix de la iniciativa d’Àgata Casanovas, Marc Gómez, Marc Flynn i Anna Herebia, fundadors de MADAM TEATRE. 

L’espectacle està produït pel TGB i comptarà amb19 intèrprets en escena i una banda de rock amb 5 músics en directe sota la direcció d’Oriol Padrós.

S'ha fet la primera presentació de la companyia i hem tingut la oportunitat d'entrevistar a dos dels seus protagonistes:
Anna Herebia i Jan Forrellat

Mentre ho escolteu, podeu anar  llegint dades d'aquest interessant i ambiciós projecte.  

El musical "Bare" ha aconseguit commoure espectadors d’arreu del món des de la seva estrena l’any 2000 a Los Angeles. Considerada una peça de culte, ha tingut més de 100 produccions internacionals, i s’ha estrenat en escenaris de l’Off Broadway de Nova York, el West End de Londres, Sidney, Liverpool, Canadà,... i ara, Barcelona.

La producció catalana està protagonitzada per un grup de joves actors i cantants encapçalats per Jan Forrellat, Marc Flynn (UN CAU DE MIL SECRETS, GERÓNIMO STILTON & FANTÀSTICS) i Anna Herebia (LA FLAUTA MÀGICA- que acaba d'aconseguir el premi Max al Millor Espectacle de Teatre Musical, LA DAMA).

L’espectacle, que es podrà veure a partir del 10 de juliol a la Sala Gran del Teatre Gaudí, compta amb la col·laboració especial d’Ester Bartomeu (CHICAGO, OFF BROADWAY, MERRILY WE ROLL ALONG), 
Albert Muntanyola (MAMMA MIA!, EL MIKADO, LA BELLA Y LA BESTIA, FAMA) i Lucy Lummys (LOS PRODUCTORES, CHICAGO, EL ZORRO-UK).

Aquest òpera pop, que conté més de 30 números musicals, està dirigit per Daniel Anglès (LOS MISERABLES, HAIR, LA BELLA Y LA BESTIA, MAMMA MIA!, EL SOMNI DE MOZART), la coreografia és d’Óscar Reyes (FAMA, PEGADOS) i la traducció al català de Marc Gómez (UN CAU DE MIL SECRETS, DEUDEVEU).

Anirem seguint els treballs de la posta a punt d'aquest projecte i us explicarem moltes més coses a mida que s'acosti la data de l'estrena.

Però, aneu reservant les dates perquè, pel petit tast que varem tenir la oportunitat de veure,  segur que serà un espectacle d'aquells que els amants dels musicals no s'han de deixar perdre.

 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More