divendres, 1 d’abril del 2016

Aire, al Teatre Victòria

AIRE, ARRIBA AL TEATRE VICTÒRIA
 DE LA MA DE PACO MIR I EMILIO ARAGÓNL'espectacle de teatre, ritme, música i humor gestual, 

es representarà en 8 úniques funcions, 

a partir del diumenge 3 d'abril


La companyia formada per Alejandro, Alonso, Gonzalo, Rodrigo i Punch Aragón, 
presenta "Aire". Un innovador espectacle de teatre, música, ritme i humor."Aire" és un espectacle que sorgeix de l'afany de risc, exploració i aventura de cinc intèrprets que han nascut i s'han format interpretativa i musicalment al voltant del món de la comèdia de l'art.

Fa mesos que van decidir obrir les portes per deixar "entrar l'aire", respirar l'essència per a, des del més naif i poètic al més sofisticat, buscar les claus que diverteixen i emocionen.

Jugar amb l'aire... Reinventar, inspirar, investigar...

A través de la música, la percussió i els efectes sonors anirem descobrint en clau d'humor la història de quatre personatges que es comuniquen amb la música i els sons que s'obtenen a partir dels més de 150 elements, entre instruments de joguina i objectes, que utilitzaran durant la funció. 

Un espectacle per a tots els públics que utilitza la música com a llenguatge universal. Amb una estètica cuidada i contemporània, "Aire" fa de la música i el ritme la seva proposta vital.

Un nou concepte

BOVOJ, 'ramat’ en esperanto, són cinc artistes que des de fa tres dècades romanen junts. Van començar de ben petits trastejant amb la música, aprenent les tècniques de la comèdia de l'art dels seus grans, i rebent el millor d'aquella herència. Sempre junts, creixent i aprenent com un 'ramat', ara decideixen fer un pas més enllà, cap a la recerca de nous territoris i de nous llenguatges a través dels quals evolucionen. D'aquella evolució neix "Aire", un muntatge arriscat i valent.

Durada: 75 minuts


Trobareu un vídeo promocional en aquest  ENLLAÇ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More