divendres, 1 d’abril del 2016

Homes Foscos a El Maldà

HOMES FOSCOS,
un thriller musical de Clara Peya i David Pintó
Es tracta d'un espectacle inspirat en l'univers de Patricia Highsmith 
sobre els secrets, la soledat i el desig de dos homes en l'Amèrica dels anys 40


Composició i direcció musical: Clara Peya
Llibret i direcció:  David Pintó
Intèrprets:  Rubén Yuste  i  Marc Vilavella
Clara Peya | Andreu Gallén (piano)

Partint de l'estètica de l'univers de Patricia Highsmith, entrem en un món tancat on ningú diu la veritat. Un famós guionista de cinema i un misteriós personatge que apareix del no res compartiran la seva soledat en una caseta aïllada del soroll de la ciutat. En aquesta illa deserta deixaran sortir a la llum les seves pors, mentides i misèries, mostrant la seva cara més fosca. En quin moment la víctima es transforma en perpetrador? Com es trenca aquest cercle? 

Un espectacle que tracta sobre el secret i el desig, i de com quan la convenció social ens prohibeix viure lliurement, ens convertim en una bomba de rellotgeria que pot explotar en qualsevol moment. Aquest thriller musical aprofundeix en sentiments com l'enveja, la culpa o la vulnerabilitat.

Homes foscos és el segon musical del tàndem Clara Peya i David Pintó. Una aposta que va néixer de la recerca del gènere del teatre musical íntegrament cantat. És el segon d'una trilogia d'obres de dos intèrprets. El primer, Mares i filles(Nina i Mariona Castillo), explicava la relació de dues dones, aquest explora el vincle entre dos homes i el tercer tractarà d'una relació entre un home i una dona. 

De dimecres a diumenge a les 20.30h. Del 30 de març al 8 de maig. Català. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More