dijous, 14 d’abril del 2016

La Llista, a La Villarroel

La Villarroel presenta La Llista, el primer monòleg de Laia Marull 
3 úniques setmanes,
del 13 d'abril a l'1 de maig 


Després d’una estada al Teatre Lliure en què va exhaurir localitats, La llista de la dramaturga canadenca Jennifer Tremblay arriba a La Villarroel.

Una dona fa llistes aparentment banals de les coses que ha de fer. Laia Marull la interpreta, dirigida per l’actriu Allegra Fulton, que va protagonitzar la versió anglesa de l'espectacle en la seva estrena a Toronto l'any 2010.

Marull confessa que La llista és un repte majúscul tant per la complexitat de la peça -el text està estructurat formalment com un llistat-, com per la història que relata. “Ella és una dona atrapada en el convencionalisme, que s'agafa a les llistes per sobrepassar el moment personal en què viu, la culpa que sent i la impossibilitat del dia a dia", explica Marull. Per a l'actriu, l'espectacle té un punt de thriller: "comença amb ella com a responsable de la mort d’algú, i veus que ets dins el seu cap, amb els seus remordiments”.

La llista és una història commovedora que "explica el món en què vivim, tan individualista, i en el qual no ens fixem en les coses importants i essencials de la vida perquè estem ocupats a fer altres petites coses", declara Marull. "És un relat que posa sobre la taula la responsabilitat que tenim sobre el que no fem", apunta.

Durant tres úniques setmanes, Laia Marull es posarà a la pell d'Ella, una dona que esquiva la vida i decideix anar a viure al camp per tal de recuperar una vida familiar més afable.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More