dimecres, 27 d’abril del 2016

The Gospel Viu Choir al Condal


RELOAD. The Gospel Viu Choir
al Teatre Condal
del 27 d'abril a l'1 de maig de 2016
Sinopsi:

Després de triomfar amb els seus treballs NON STOP GOSPEL, THE GOSPEL X-PERIENCE IN SYMPHONY i MARCHIN' TO FREEDOM, The Gospel Viu Choir (TGVCHOIR) torna recarregat amb la millor versió d'ells mateixos per trencar, un cop més, els esquemes i les formes del gospel del nostre país amb un nou espectacle: RELOAD.

The Gospel Viu Choir, considerats referents del gospel nacional i un dels grups més notables d'àmbit europeu, és una formació amb més de 60 cantants acompanyats per cinc músics d’excel.lent trajectòria internacional i un FreeStyle Dancer en directe. Des del 2004 i dirigits pel músic i compositor Moisès Sala, busca constantment la innovació en el gènere, la superació i evolució del gospel clàssic cap a formes més actuals i contemporànies, sempre amb un estil propi i característic marcat pel bon ús d’una exquisida tècnica vocal, coral i musical, per uns ritmes vius, treballats i intensos i una posada en escena arriscada i molt potent.

RELOAD representa un pas més enllà en el gospel més contemporani i actual, la maduració del camí iniciat amb NON STOP GOSPEL. Amb aquest nou espectacle la formació segueix el seu creixement vital caracteritzat per un ritme més intens, trepidant i pel funky més electritzant i frenètic del millor gospel urbà (#UrbanGospel) del moment, amb tota l’energia, sentiments i emocions que, des de sempre, ha portat TGVCHOIR dalt de l’escenari.

Al llarg d’una hora i mitja llarga d’espectacle, RELOAD crea una fusió total i absoluta entre TGVCHOIR i l’espectador. Melodies agosarades, harmonies atrevides i contundents, noves tendències estètiques i cadències colpidores fan que l’espectacle arribi, in crescendo i de forma extraordinàriament natural i espontània, a tots els públics. Un nou gospel, innovador, trencador, divers, vital i atractiu, un cúmul d’emocions a flor de pell, una seqüència musical on l’espectador forma part del mateix espectacle amb una dinàmica intensament participativa i tremendament contemporània: gospel del segle XXI, #UrbanGospel, pura vida de gospel!

RELOAD till the end!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More