divendres, 22 d’abril del 2016

Festa de la cervesa al Poble Espanyol


La Festa de la Cervesa al Poble Espanyol arriba
a la seva tercera edició... i amplia dates! 

La Festa de la Cervesa del Poble Espanyol de Barcelona arriba aquest any a la seva tercera edició amb l’esperit que la caracteritza però amb una novetat important: passa de 4 a 6 dies. Arran del gran èxit de públic de l’edició de 2015 (hi van assistir més de 20.000 persones), el recinte de Montjuïc es transformarà en un típic Biergarten els dies 22, 23, 24, 29, 30 d’abril i 1 de maig. Un any més, cervesa i gastronomia es combinaran amb tallers, concursos, regals, música i diversió per a tots els públics.

El Poble Espanyol torna a adaptar aquesta festiva tradició bavaresa i, per tercer any consecutiu, convertirà la seva Plaça Major en una gran terrassa oberta a persones de totes les edats i nacionalitats. És una ocasió idònia per gaudir de la primavera en família o amb amics, degustar diverses varietats de cervesa i tastar especialitats alemanyes de menjar: frankfurts, bratwurst, amanida Kartoffel, bretzels... 

Hi haurà de tot! Divertits concursos (aixecament de gerres, concurs de menjar frankfurts…), sortejos (els afortunats guanyaran entrades pel concert d’MClan i per un dels concerts del Festival de Pedralbes), un taller per aprendre a servir cervesa amb tirador... Les activitats que proposa la Biergarten del Poble Espanyol estaran amenitzades amb música a càrrec d'un DJ i també amb lesactuacions en directe Beer and Blues. I no faltaran propostes per als més petits! Tallers de cuina amb salsitxes i de decoració de galetes i també de manualitats per a celebrar Sant Jordi! 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More