divendres, 1 d’abril del 2016

Màgia i humor arriben al Almeria Teatre



La màgia, el mestalisme, l'il·lusionisme amb grans dosis d'humor, 
arriben al Almeria Teatre 
¿SABES GUARDAR UN SECRETO?, 
un espectacle de màgia i humor creat i interpretat per Nacho Moliné.



¿SABES GUARDAR UN SECRETO?, que es podrà veure a l’Almeria Teatre tots els dijous fins el 5 de maig, és el show estrella de Nacho Moliné, una barreja explosiva de màgia, humor i ingeni. 

Durant 70 minuts, el públic no para de riure mentre gaudeix d’un il·lusionisme que el fa desconnectar del món real i el porta a una atmosfera única en la que la diversió i les rialles flueixen per sobre de tot.

Segons el mateix Moliné, els ingredients de l’espectacle són: 2/8 de Mentalisme, 2/8 d’Il·lusionisme, 2/8 d’Humor, 2/8 de Participació del Públic, Menta, Angostura i Tabasco. “És una beguda que entra a poc a poc, per a ser assaborida i degustada sense presses”, adverteix l’autor.

Fill i nebot de dos grans mags, Nacho Moliné es va formar en el món de l’il·lusionisme de manera autodidacta a partir dels 15 anys, llegint llibres i veient els programes de TV del mític Juan Tamariz. Posteriorment, va a entrar a formar part de la Societat Espanyola d’Il·lusionisme, on va compartir coneixements amb molts mags i on va aprendre del que assegura que ha estat un dels millors professors de la seva vida, Pablo Doménech. 

 La veritable formació, no obstant, va succeir després, quan el seu pare va obrir el primer karaoke d’Espanya i Moliné va començar a practicar amb el públic la màgia de prop: cartes, monedes, mocadors, cordes, bitllets...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More