dijous, 12 de juny del 2014

Comiat de "Campanades de boda" de La Cubana


FINAL DE GIRA I COMIAT DE
"CAMPANADES DE BODA"
A BARCELONA
al Teatre Tívoli, del 20 de juny al 3 d'agost.

"Campanades de Boda” es va estrenar al mateix Teatre Tívoli de Barcelona el 2 de març del 2012 i es va representar ininterrompudament fins el 3 de març del 2013. El van veure més de 250.000 espectadors. 
A partir de l’abril va començar una gira per diferents ciutats de l’Estat espanyol, per acabar, altre cop Barcelona. 
Quan acabi la temporada s’hauran fet 780 funcions i l’hauran vist 515.000 espectadors aproximadament.

Ens expliquen que:

"En tots els espectacles de La Cubana hem pretès demostrar que al darrera de qualsevol esdeveniment quotidià sempre hi ha teatre.

En aquest cas, el tema escollit, els casaments, són un exemple molt evident d’aquest teatre quotidià que tots fem. Han passat els anys, han canviat els costums, ens hem modernitzat, i tot i que ja no és necessari casar-se religiosament, quan ho fem pel civil continuem utilitzant la mateixa estructura i “pompa” de sempre
En definitiva, un guió i una posada en escena que tothom coneix a la perfecció, i on tothom sap el paper que li toca interpretar. Tan se val la raça, les creences religioses, els diners, l’afiliació política o el sexe dels contraents: tothom acaba interpretant amb gran rigor escènic el seu personatge. Preparar un casament és en realitat com preparar un espectacle de teatre.

“Campanades de boda” és una paròdia de “la gran paròdia” que tots fem per casar-nos. Un espectacle teatral que ens muntem i en el qual acabem sent els protagonistes. En definitiva: una “comedia-vodevil-costumista” sobre casoris. Un divertit espectacle que explica el que passa en qualsevol família que organitza un casament".

L’espectacle, escrit i dirigit per Jordi Milán,   està interpretat per  Xavi Tena,  Toni Torres, 
Annabel Totusaus,  Maria Garrido,  Meritxell Duró,  Alexandra Gonzàlez,  Bernat Cot, 
Babeth Ripoll,  Montse Amat,  Oriol Burés  i  Àlex Esteve.

La Cubana sempre s'ha caracterizat per combinar una peculiar historia amb números musicals que enganxen. Prova d'això és:  "Campanades de boda" (el seu darrer espectacle, fins ara), amb temes com:
"Com ens agrada fer teatre", que s'ha convertit en un clàssic del nostre programa i ja varem insertar en el anterior article o: "De teja y mantilla". Si el voleu escoltar, premeu la fletxa de color verd.

 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More