dijous, 12 de juny del 2014

Focus i Damm

logos_damm_focus_junts.png

Grup Focus i Estrella Damm signen una col·laboració
en favor del teatre i la cultura

brindis_damm_focus.jpg


Jaume Alemany, Director de Màrqueting de Damm, i Daniel Martínez de Obregón, President de Grup Focus, han signat un acord que dóna el tret de sortida a una nova etapa de dos anys durant la qual les dues empreses uniran els seus valors i esforços en favor de la cultura i el teatre.

Amb l’objectiu de millorar encara més l’experiència del públic a les sales de teatre, Estrella Damm esdevé així un col·laborador constant i essencial en el desenvolupament de l’activitat cultural del Grup Focus, participant activament en les estrenes i representacions a les sales gestionades pel grup: Teatre Romea, Teatre Condal i La Villarroel.

Aquest acord torna a posar de manifest el compromís d’Estrella Damm amb la cultura a través del patrocini i el mecenatge que realitza des de fa anys en el món cultural i al món del teatre, i referma la forta personalitat del Grup Focus gràcies a una col·laboració de primera línia.

La cultura: una prioritat per a Estrella Damm.

Des de fa anys, Estrella Damm dóna suport al teatre, el cinema, l'art, la música, la gastronomia i totes aquelles expressions artístiques que donen valor a la nostra societat i que posen de manifest la nostra manera de ser. Col·laboracions com aquesta són una bona mostra del fort compromís de la marca amb el patrocini i el mecenatge cultural; un projecte que ha anat creixent any rere any recolzant aquelles iniciatives que ajuden a promoure la cultura en tots els seus àmbits i posicionar-la com un bé de primera necessitat que ens enriqueix i ens fa créixer.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More