diumenge, 29 de juny del 2014

Festiu Fringe


MERCATS FESTIUS AL  
"FESTIU FRINGE BARCELONA 2014"

Durant els dos primers caps de setmana de juliol, els mercats Abaceria Central, Llibertat, Estrella i Lesseps es convertiran també en escenaris, que acolliran petits tastets dels espectacles programats al llarg del festival:

Mercat de la Llibertat  5 de juliol  d'11 a 13h
Mercat de l'Abaceria   5 de juliol  de 20 a 24h
Mercat de l'Estrella    11 de julio  d'11 a 13h
Mercat de Lesseps     12 de juliol  d'11 a 13h

Un total de 12 espectacles conformen el FESTIU–Fringe Barcelona 2014, que es celebrarà del 6 al 27 de juliol

La programació combina sales de teatre amb espais no convencionals; i talent de casa amb companyies internacionals

La inauguració serà un concert dels artistes del segell Amniòtic Records, en què el projecte s’acomiadarà al Centre Artesà Tradicionàrius

El FESTIU – Fringe arriba a diverses sales i espais de Gràcia i de l’Eixample. Un total de dotze espectacles d’arts escèniques i un concert es podran veure al llarg de tres setmanes. Tal i com el títol el festival indica amb l’etiqueta Fringe, el festival vol concentrar i donar visibilitat a artistes i companyies que pel seu caràcter innovador, excepcional o poc convencional, no tenen cabuda encara en els circuits comercials habituals.

Les sales que formen el festival són l’Almeria Teatre, el Teatre Akadèmia, el Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) i el Jove Teatre Regina; i s’hi sumen altres espais menys convencionals com lED Barcelona Escola Superior de Disseny, l’Antiga Fàbrica Estrella DAMM i l’Espai Jove la Fontana. 

Podeu accedir a la programació des de aquest LINK

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More