diumenge, 15 de juny del 2014

"La partida" al Teatre Romea

Dins de la programació del Grec. Festival de Barcelona 2014,
 es podrà veure al Teatre Romea
 "La partida" de Patrick Marber, 
del 28 de juny al 3 d'agost.

Direcció de Julio Manrique
Interpretada per: 
Ramon Madaula, Andrew Tarbet, Marc Rodríguez, Joan Carreras,
 Andreu Benito i Oriol Vila

Sinopsi:
"Una partida de pòquer serveix d’excusa, a un dels grans noms de la dramatúrgia britànica, per posar en escena un joc de cartes i testosterona, una comèdia d’homes que parla, entre d’altres coses, de pares i de fills".
.
Sis personatges amb vida pròpia, d’aquells que només aconsegueix crear la millor escriptura teatral, transiten pel menjador i la cuina del restaurant: un cuiner, dos cambrers, el propietari del negoci, un fill amb problemes amb el joc i el seu mentor en el pòquer. Tots ells participaran en l’acte final en una partida al soterrani del local. I, entre whisky i cigarrets, cada jugada farà emergir algun dels molts temes que tracta l’obra i que van de l’amistat i la lleialtat, a la veritat i la mentida, passant per l’èxit i el fracàs.
Després d’haver interpretat el John de Senyoreta Júlia al Grec 2012, Julio Manrique torna a submergir-se en el món teatral del britànic Patrick Marber. Ho fa dirigint una peça que l’autor va escriure quan encara era un desconegut i que, en clau masculina, utilitza una partida de pòquer per parlar de temes que van més enllà dels joc. I és que, com diu un dels personatges de l’obra:  “no es juga a les cartes, es juga a l’home”. 

Quin dels jugadors guanyarà la partida en realitat?

Si voleu veure un video promocional, el trobareu en aquest LINK

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More