dimecres, 4 de juny del 2014

"Stockman" a la Sala Muntaner


LES ANTONIETES 
TORNEN A LA SALA MUNTANER 
AMB “STOCKMAN”


Versió lliure de “Un enemic del poble”
 de Henrik Ibsen.

L’espectacle, sota la direcció d’Oriol Tarrasón, es tornarà a veure a Barcelona del 4 al 29 de Juny a la Sala Muntaner, on es va estrenar al maig de l’any passat, després de recórrer ciutats com Madrid, València, Mallorca i diferents indrets de Catalunya.

“Stockmann”, amb paraules del seu director Oriol Tarrasón, continua sent fidel al esperit essencial de “Les Antonietes” de representar el teatre amb la màxima simplificació de mitjans escenogràfics per concentrar el missatge, en aquest cas,  de Ibsen amb la interpretació i la comunicació total amb el públic.

La gran novetat d’aquesta temporada són les noves incorporacions en el repartiment dels actors:
Òscar Muñoz en el paper del Doctor Stockman, David Vert com a l’alcalde i Santi Ricart com a Aslaksen, completant el repartiment les actrius Annabel Castan i Mireia Illamola.

“Les Antonietes” ens comuniquen  que “Durant aquestes quatre setmanes a la Muntaner celebrarem la funció numero 50 i estem entusiasmats amb el fet que sigui en el teatre on va néixer l’obra, farem una gran festa per celebrar-ho”

A més, el dia 19 de Juny, la companyia representarà una funció solidaria col·laborant amb la Fundació Barcelona-Frankfurt. Tots els beneficis de la venda d’entrades d’aquell dia, que tindran un preu especial de 10 €, es destinaran a la construcció del nou Hospital de dia de Sant Joan de Déu.


Aquesta està sent una gran temporada per Les Antonietes, que vénen de triomfar amb “Vània”, un dels grans èxits teatrals del 2014.       

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More