dilluns, 16 de juny del 2014

OCM al Palau


L’Orquestra Camera Musicae

el divendres 20 de juny, a les 9 del vespre
presentarà  al Palau de la Música Catalana, 
el tercer i últim dels programes de producció pròpia, 
en la segona edició del seu cicle de concerts.

Comptarà, com a invitat, amb el reconegut clavecinista i director Daniel Espasa, que abordarà una de les obres instrumentals més importants de tots els temps: tres dels sis concerts de Brandenburg (concretament els números 6, BWV 1051; núm. 5, BWV 1050 i núm. 1, BWV 1046) escrits per Johann Sebastian Bach l’any 1721.

En aquest concert, el jove violinista osonenc Joel Bardolet actuarà com a concertino convidat.

Daniel Espasa és sens dubte un dels músics més interessants i eclèctics de la seva generació. Després de completar els estudis de clave i baix continu amb Béatrice Martin i d'ampliar la seva formació amb Pierre Hantaï i Olivier Beaumont, així com amb J. Savall, P. Memelsdorff, J.-P. Canihac i M. Kraemer, inicia una intensa activitat en grups de música barroca, renaixentista i medieval. Ha actuat en prestigiosos festivals de música i sales de concerts d'Europa, Amèrica i Àsia. Des del 2005 és director de l'orquestra barroca Vespres d'Arnadí.

L’Orquestra Camera Musicae organitza per segon any consecutiu aquest cicle de concerts al Palau de la Música amb l’objectiu de donar a conèixer una selecció dels seus programes al públic de Barcelona. 

Encara dins el cicle d’aquest 2014, la formació tarragonina celebrarà un quart i últim concert,  el proper
1 de juliol, en col·laboració amb el Cor de Noies de l’Orfeó Català. 

Aquesta última proposta, de caràcter extraordinari, tindrà lloc a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana i l’Orquestra Camera Musicae estarà dirigida pel seu titular, Tomàs Grau.

Sobre el quart i últim programa del cicle 

Per cloure les propostes amb participació de l’Orquestra Camera Musicae al Palau de la Música Catalana s’inclou un últim programa, en aquesta ocasió produït pel Palau, titulat Monogràfic Vivaldi
El concert, de caràcter extraordinari, tindrà lloc a la Sala de Concerts, l’1 de juliol, a les nou del vespre, i comptarà amb el Cor de Noies de l’Orfeó Català que dirigeix Buia Reixach, així com amb el violinista Santiago Juan i les veus solistes de Laia Frigolé (soprano) i Oriol Rosés (contratenor)
El titular de l’OCM, Tomàs Grau, serà el director d’aquesta quarta i última proposta amb participació de l’Orquestra Camera Musicae.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More