diumenge, 15 de juny del 2014

Festival Al Carrer de Viladecans


El Festival Al Carrer de Viladecans
El festival tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de juliol en diferents espais de la ciutat:
82 actuacions en 3 dies


Viladecans celebrarà aquest any la 25a edició del Festival Al Carrer rodejat de bons amics. Per la seva imatge, el certamen ha comptat amb la inestimable col·laboració dels seus voluntaris. El disseny del cartell que commemora aquest quart de segle està compost per diverses cares. La imatge els mostra a ells, persones normals i corrents de Viladecans, que durant els dies del festival es tornen una mica bojos, tal i com passa a Viladecans en aquests dies d'activitat inusual als carrers i places. Tres dies en què la vida de la ciutat canvia i on aquests joves també en són protagonistes.

Així, es dóna absolut sentit al lema d’aquesta edició:  Tots som al Carrer. Tres dies Al Carrer

Més de 35 companyies oferiran durant tres dies més de 80 espectacles de teatre, música, dansa, circ o instal·lacions de carrer, en una 25ena edició molt especial, que comptarà amb alguns espectacles retrospectius que s’han pogut veure a Viladecans en alguna de les edicions anteriors. Per exemple, l’homenatge als obrers de Carbón Club de la companyia Markeliñe, o l’espectacle de dansa dins de l’aigua Ai, que em mullo! de Factoria Mascaró.

El festival acull també companyies que han establert vincles estrets amb Viladecans en aquest primer quart de segle, com ara Xarxa Teatre, una companyia de Vila-Real recordada a Viladecans, per les seves barreges de teatre compromès, pirotècnia i muntatges de gran format. En aquesta ocasió presentarà Papers!.

El festival comptarà amb espectacles internacionals, com l’espectacle de circ dels francesos Cie. Isis. O els canadencs Hand to Bike, que combinen la bicicleta acrobàtica doble i el mà a mà. Els illencs Circ Bover també acudiran a la cita. En l’apartat de clown, un gènere amb molta presència a l’Al Carrer, es podrà veure a Pepa Plana i Toti Toronell, amb l’espectacle Despistats, i Ganso & Cia, la companyia de Gorka Ganso acompanyat de Cecilia Paganini.

Al Carrer compta amb diversos espectacles de dansa. A part dels esmentats Factoria Mascaró, també es podrá veure A l’ombre de Coré, de la companyia francesa Bakhus, o Heart Wash, de la Cia. de dansa Mar Gómez.

Podeu consultar la programació sencera i més informació de cada espectacle a


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More