dimarts, 3 de juny del 2014

Premis BBVA teatre

GUANYADORS DEL PREMI 
BBVA DE TEATRE 2014
* L’espectacle Harket [Protocolo] 
de la  companyia valenciana Cia. PanicMap 
ha estat el guanyador de la present edició.

* Cristina Fernández, intèrpret en solitari de l’obra guanyadora, també ha rebut el premi a millor actriu. 

* Oriol Casals, de la companyia Teatre Invisible, ha estat guardonat com a millor actor,
 per l’obra El Drac d’Or.
 
L'espectacle Harket [Protocolo] de la companyia PanicMap, proyectos escénicos ha estat el guanyador del Premi BBVA de Teatre 2014, guardó que incentiva la creativitat i l'ofici teatral.  Harket és un espectacle que reflexiona sobre la relació de dependència que la nostra societat manté amb la tecnologia.

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA han fet públics els guanyadors del premi de l'edició d'enguany durant una gala que va tenir lloc el passat 2 de juny, per primer cop, a L'Atlàntida de Vic. 
  
Per primer cop, en aquesta catorzena edició, el premi consistirà en una gira teatral valorada en més de 16.000 euros per diferents teatres de Catalunya. L'espectacle es representarà al Centre Cultural de Terrassa, al Teatre Kursaal de Manresa, al Teatre-Auditori de Sant Cugat, al Teatre-Auditori Atrium de Viladecans i al Teatre-Auditori de Granollers

El Premi BBVA de Teatre és una plataforma de suport a la creació teatral i a la difusió del teatre professional, en qualsevol dels gèneres o estils, adreçat a companyies teatrals. 
El projecte neix al 2001 com a iniciativa de l'Obra Social de l'antiga Caixa Manlleu per donar suport a les companyies de teatre amateur. A partir del 2010, el premi s'obre als professionals del sector i aposta per les companyies emergents. 
Actualment, està convocat i promogut per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA. 

Per a més informació, consulteu: http://www.premiteatre.cat/

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More