dilluns, 30 de juny del 2014

"Sonoritats" al Victoria


Arriba al Teatre Victòria 
el ritme trepidant del nou espectacle de Camut Band

" SONORITATS"

La companyia de dansa de percussió presenta la seva nova producció,  
on fa propostes de coreografies amb diferents materials sonors

L’espectacle, que utilitza efectes digitals i música en directe, 
es podrà veure del 10 al 27 de juliol 

El nou espectacle de Camut Band, "Sonoritats", és una proposta refrescant, ideal per l’estiu, que atrapa el públic amb la seva imaginació i l’inunda d'alegria amb els seus balls de percussió, la seva música, la seva energia i el seu humor. Un plaer visual en un espectacle original, apte per a tots els públics i edats, de la mà d’una companyia amb 20 anys de trajectòria que presenta nova  proposta després que el seu espectacle, La vida és ritme, viatgés per escenaris de tot el món arribant a fer més de 1.000 representacions. 

"Sonoritats" arriba al Teatre Victòria després d’estrenar al festival Temporada Alta i passar pel Mercat de les Flors. La companyia ha investigat amb el so i ha comptat amb la col·laboració de Guillem Alonso i Sharon Levi, dos dels grans ballarins de claqué dels nostres dies, que ja van participar a La vida és ritme.
En l’elenc s’hi troba també el músic i cantant Jordi Grifell.

"Sonoritats" és una alquímia perfecta de sons, en què sis ballarins creen amb els seus peus diferents paisatges sonors acompanyats per dos músics i un cantant. Camut Band fa un pas endavant, i amb actitud inquieta investiga amb diverses Sonoritats. L’espectacle combina coreografies a capella amb efectes sonors i fa interactuar la música en viu i els sons virtuals. Materials colpejats pels ballarins de claqué, com la fusta, el metall i el plàstic, conviuran amb sons virtuals en harmonia, ritme i elegància. La tecnologia aconsegueix que qualsevol so que realitzen els ballarins es pugui transformar en so d'aigua, ceràmica o en una nit de tempesta. La veu també forma part del conjunt de sons, transmetent l'emoció del moment, sense l'ús de paraules.

Camut Band, 20 anys:

Camut Band va néixer el 1994 de la unió dels coreògrafs i ballarins Rafael i Lluís Méndez i del percussionista Toni Español. Ha centrat la seva activitat artística en la investigació, creació i exhibició d’espectacles interdisciplinaris d’autoria pròpia, modernitzant el claqué i mostrant un nou llenguatge musical d'aquesta dansa.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More