dijous, 10 de setembre del 2015

Programació Jamboree Jazz Club

la vida és com el jazz... és millor quan improvises
SELECCIÓ DE CONCERTS JAMBOREE
del 10 al 20 de setembre


Dijous 10 de setembre a les 21h
Taquilla: 18€ | Web: 16€

BOB MARGOLIN (USA) & TOTABLUES BAND
CENTENARI MUDDY WATERS

Bob Margolin guitarra i veu ‘Tota’ harmònica Martin J. Merino guitarra Cristian ‘Poyo’ Moya piano Jose Pilar baixEduardo Neto bateria

Aquest 2015 els amants del blues es troben de celebració per a commemorar el centenari del naixement de Muddy Waters, el gran referent del so Chicago Blues. El Jamboree també vol participar de la festa i per aquest motiu porta al seu escenari en sessió única i exclusiva el guitarrista Bob Margolin, músic de la Muddy Waters Blues Band des de 1973 fins a 1980. Fidel a l’esperit del seu mestre, Margolin ha mantingut viu el seu llegat i això li ha comportat el Blues Music Award l’any 2008 al millor guitarrista i al millor acústic l’any 2012. La banda que li farà costat en aquesta ocasió és la hispano-argentina Tota Blues Band, una autèntica garantia per a tots els amants del so South-side from Chicago. 
A banda de tot plegat, rebrà l’acollida que es mereix com a soci d’honor de la Societat de Blues de Barcelona.


Dissabte 12 de setembre a les 20h i a les 22h
Web: 15€ | Taquilla: 18€

THE BOBBY BROOM ORGAN-ISATION
Sonny Rollin's guitar

Bobby Broom guitarra Ben Patterson Hammond-B3 Makaya McCraven bateria

Nascut a Harlem i instal·lat a Chicago, Robert ‘Bobby’ Broom Jr. és un dels guitarristes més brillants i sol·licitats de la seva generació. Des del baterista Art Blakey fins al saxofonista Sonny Rollins –amb qui ha participat a la sèrie “Roads Shows” i amb qui col·labora des de 1981–, han requerit els seus serveis com a mà dreta de la seva secció rítmica. Una faceta de sideman de primer ordre que Broom ha simultaniejat amb els seus projectes més personals en format de trio i entre els quals destaca el seu format amb orgue, que és com es presenta per primer cop al Jamboree. 

En companyia de Ben Patterson als comandaments del llegendari Hammond B3 i del seu baterista habitual, Makaya McCraven, Bobby Broom ens descobrirà el seu mestratge a l’hora de combinar en les seves pròpies composicions la lliçó ben apresa de referents tan diversos com Wes Montgomery, Pat Martino, Lonnie Smith, el propi Sonny Rollins o fins i tot Steely Dan.


Dissabte, 19 de setembre a les 20h i a les 22h
Anticipada: 12€ | Taquilla: 15€

BARRY GREEN TRIO featuring CHRIS CHEEK & GERALD CLEAVER
presenta GREAT NEWS

Barry Green piano Chris Cheek saxos Gerald Cleaver bateria

Entre els músics més destacats de la nova fornada de jazzmen de la Gran Bretanya, el pianista Barry Green es distingeix per mèrits propis amb una personalitat original i innovadora. La seva connexió amb Nova York i més particularment amb l’escena de Brooklyn ha derivat en la publicació de dos discos gairebé de forma simultània en formació de trio: “Almost Here” amb Drew Gress i Tom Rainey i “Great News” amb Chris Cheek i Gerald Cleaver. 
Són els temes d’aquest segon disc els que presentarà aquesta nit al Jamboree en companyia del trio titular


Diumenge, 20 de setembre a les 20h i 22h
Web: 10€ | Taquilla: 12€

FRANCESC BURRULL convida…. 
EVA FERNÁNDEZ & DAVID PASTOR

Francesc Burrull piano Eva Fernández veu i saxo David Pastor trompeta Miquel Àngel Cordero contrabaix Josep Pinyu Martí bateria

A punt de complir 82 anys i encara en actiu, el pianista Francesc Burrull és un dels pioners del jazz que s’ha fet i desfet per aquestes terres des de la dècada dels 50 del segle passat fins els nostres dies. Músic, compositor, director i arranjador ha contribuït a forjar escoles, impulsar big bands i va esdevenir el sastre que va vestir musicalment els exponents més aclamats de la Nova Cançó, des de Joan Manuel Serrat fins a Lluís Llach passant per Raimon, Maria del Mar Bonet i Guillem d’Efak. Una autèntica llegenda que en aquesta ocasió torna al Jamboree amb el seu trio habitual per a convidar a l’escenari una de les noves promeses del nostre jazz com és la saxofonista i cantant Eva Fernández juntament amb el trompetista valencià David Pastor. Una vetllada de categoria.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More