dimecres, 16 de setembre del 2015

Amor & Shakespeare al Poliorama


AMOR I SHAKESPEARE
L'ÈXIT DEL FESTIVAL GREC
ARRIBA AL TEATRE POLIORAMA,  del 26 de setembre a l'1 de novembre


AMOR I SHAKESPEARE està protagonitzat per:
Ariadna Gil, Laura Aubert, Mercè Pons, Sílvia Bel, Rosa Renom, Aleix Albareda, 
Àlex Casanovas, Joel Joan i Jordi Boixaderas.

A partir del dissabte 26 de setembre i només fins al 1 de novembre, es podrà veure a l'escenari del Teatre Poliorama l'espectacle AMOR I SHAKESPEARE, un viatge per les diverses maneres de viure la passió amorosa, vistes a través dels personatges que habiten les comèdies del dramaturg anglès. 

AMOR I SHAKESPEARE està dirigit per Josep Maria Mestres
amb dramatúrgia de Guillem-Jordi Graells i traducció de Joan Sellent.

Proteu i Júlia, Valentí i Sílvia d’Els dos cavallers de Verona; Benedicte i Beatriu, Claudi i Hero de Molt soroll per no res, i el quartet de cavallers i de dames deTreballs d’amor perduts... Totes aquestes parelles representen algunes de les moltes maneres en què esclata i es manifesta l’amor i que poden anar dels idil·lis encisadors als amors galants i superficials, de les astúcies gens netes a les hostilitats aparents que amaguen les febleses. 

Aquestes històries, interpretades ara per un planter excel·lent d’actors i actrius, es van escriure fa quatre-cents anys, però els sentiments amorosos amb prou feines han canviat. Els conflictes sentimentals retratats per Shakespeare, del naixement del qual es va celebrar el 450è aniversari el passat 2014, desfilaran davant dels nostres ulls amb les intervencions del clàssic fool shakespearià i amanits amb música i cançons. 

Les mil cares de l’amor, segons el dramaturg més gran de tots els temps: un Shakespeare essencial.

Una coproducció del Grec 2015 Festival de Barcelona i Anexa.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More