dijous, 3 de setembre del 2015

Van Gogh, El Musical, al Teatre del Raval


VAN GOGH, EL MUSICAL 
al Teatre del Raval, 
amb ROGER PERA. MINGO RÀFOLS i MIQUEL MALIRACH

Podeu escoltar un dels temes musicals, interpretat per Roger Pera, pitjant el playA partir del 12 de setembre, l’espectacle musical VAN GOGH, 
es podrà veure a l'escenari del Teatre del Raval, 
protagonitzat per ROGER PERA com a Vincent Van Gogh i
MINGO RÀFOLS com a Paul Gauguin.

Varem tenir la oportunitat d'entrevistar a Roger Pera i Mingo Ràfols.
Hi podeu accedir des de aquí:  
 ROGER-Vincent Van Gogh  -  LINK
     MINGO - Paul Gauguin  -  LINK

Mentrestant esteu escoltant un dels temes musicals de l'espectacle interpretat per Roger Pera

El musical, que és una creació de Joan Olivé i Roc Olivé, compta amb tres músics en directe, Dionís Olivé a la guitarra acústica; Víctor Gorriti a la guitarra elèctrica i Núria García al violí i la col·laboració especial de Pep Sala com a veu del Girasol. El repartiment el completa Miquel Malirach com a Ursula Layer.


VAN GOGH, EL MUSICAL és una comèdia de situació al més pur estil “La extraña pareja” o “Plats bruts” amb la peculiaritat que la nostra parella còmica es troba en ple segle XIX, en un petit poble francès anomenat Arlés i està formada per dos grans pintors impressionistes, en Vincent Van Gogh i en Paul Gauguin, que varen viure junts durant dos mesos l’any 1888.

Durant aquests dos mesos de convivència, en Van Gogh s’enamorarà d’una prostituta d’Arlés que es deia Úrsula Layer, el màxim desig de la qual era ser pintada i fornicada, o viceversa, pel gran pintor impressionista Paul Gauguin, que justament estava passant una etapa poc inspirada.


El simple fet d’imaginar-se pintant una prostituta rural i poc amant de la depilació no l’ajudava massa a sortir de la seva apatia pictòrica. El desig de Paul Gauguin era fugir a Tahití a pintar indígenes nues. En Vincent Van Gogh, per la seva part, intent seduir l’Úrsula i demanà consell al seu amic Robert, un girasol amb molt poc a dir; o potser no? Com aconseguirà Vincent Van Gogh l’amor de l’Úrsula Layer? Amb un autoretrat? O cantant una bona cançó…Doncs això és un musical, i és el que més s’estila?

La vida d’en Vincent Van Gogh explicada de la manera més boja i gamberra possible, passant per Holanda, París, Arlés o el sanatori Saint-Rémy-de-Provence i fins el dia de la seva mort, el 29 de juliol de 1890, ara fa 125 anys..

Horaris:
Estrena 14 de setembre. Prèvies 12 i 13 de setembre.
Funcions regulars a partir del 17 de setembre i fins l’1 de novembre.
Idioma: espectacle musical en català. Música en directe.
Dijous, divendres i dissabtes a les 21h i diumenges a les 18h.

Podeu veure un vídeo promocional des de aquest  LINK


   


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More