dijous, 10 de setembre del 2015

Antonia San Juan al BartsAntonia San Juan presenta a BARTS la comèdia "Lo malo de ser perfecto",
del 15 al 30 de setembre 2015

Antonia San Juan, Luis Miguel Seguí i Félix Navarro interpreten quatre històries i fins a deu personatges. El primer muntatge escrit íntegrament per l'actriu explora l'univers de les relacions humanes amb diàlegs mordaços i despietats

Lo malo de ser perfecto, una sagaç comèdia escrita, dirigida i protagonitzada per Antonia San Juan amb la companyia Trece Producciones, serà a Barcelona del 15 al 30 de setembre. L'espectacle és un al·legat a favor de la tolerància, la dona i la llibertat sexual, amb grans dosis d'humor i una burla despietada a la rigidesa dels convencionalismes.

Sobre l'escenari, tres actors es multipliquen fins a donar lloc a deu personatges diferents. Luis Miguel Seguí i Félix Navarro acompanyen l'actriu, en un muntatge carregat de sarcasme i diàlegs mordaços, que aborda les relacions familiars, laborals, de parella o veïnatge amb un sagaç costumisme que es guanya el públic des que s'obre el teló. L'esperit de la directora, present en tota l'obra, i les cançons que s'insereix en la trama i interpreta en directe l'actor i cantant Félix Navarro, acaben de dibuixar una galeria de personatges inigualables en què el públic es reconeix amb facilitat.

Lo malo de ser perfecto és la fusió de quatre històries. La primera està protagonitzada per una parella que es coneix a través d'una xarxa social, la segona per uns ionquis, la tercera per dos germans que es retroben en un ambulatori i la quarta i última fa un salt en el temps i s'ambienta en la dècada dels 50. Els personatges es relacionen entre si i també mostren el seu inconscient, veritables bombes de rellotgeria, lapsus i errors que desencadenen passions i desenllaços hilarants.

Lo malo de ser perfecto és una comèdia aguda que combina humor, diàlegs punyents plens d'ironia i sarcasme en un text ple de sorpreses en un viatge al voltant de la parella, l'amistat, la seducció, la família, on l'esperit de la directora es deixa entreveure a cada paraula, en cada gest, fins i tot a cada silenci. Tot això es combina a la perfecció amb cançons en directe que Antonia San Juan enllaça d'una manera encertada, interpretades per l'actor i cantant Félix Navarro. Una galeria de personatges inigualables en què el públic reconeixerà des del principi al seu cunyat, la seva sogra, el seu veí, la seva amiga íntima...

Antonia San Juan té al darrere un llarg recorregut en teatre, essent aquest el seu novè treball de direcció teatral. Són reconeguts internacionalment els seus monòlegs i obres teatrals; de fet, va ser en un escenari on Almodóvar va descobrir la seva versatilitat el 1998.

Luis Miguel Seguí és un actor habitual de la companyia. Ha estat intèrpret de les pel•lícules Hombres…y alguna mujer, ¡A tiros! i Hijos de su madre. Ha treballat també en cinema en pel·lícules com La flaqueza del bolchevique, Del lado del verano y Tu eliges, i en els curtmetratges V.O i La china, dirigits per Antonia San Juan, a més d'interpretar el paper de Leo a La que se avecina.

Félix Navarro és actor de teatre i cantant d'òpera. És l'encarregat de posar el toc musical a l'espectacle. Ha treballat en diferents muntatges teatrals, programes de televisió i sèries com Motivos personales.

Horaris: De dimarts a dijous, 21 h. divendres, 20 h. Dissabte, 20 i 22.30 h. Diumenges, 19.30 h.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More