divendres, 18 de setembre del 2015

Programació del Teatre del Raval

Programació del Teatre del Raval al mes de setembre

- VAN GOGH, EL MUSICAL
- DANI PÉREZ “HOY PUEDE SER UN GRAN DÍA"
- MÀGIA JÚNIOR (Espectacle infantil)


*  DANI PÉREZ:
 “HOY PUEDE SER UN GRAN DÍA"
A partir del 18/09.
Divendres i dissabtes 23:30h 
Diumenges a les 20:30h
Durada: 80 minuts 
Idioma: Castellà

Sinopsi:

Dani Pérez vuelve a Barcelona con la idea de hacernos reír. Maestro del humor y de la ironía de las situaciones cotidianas, Dani Pérez promete arrancar miles de carcajadas repasando los mejores momentos de su carrera y comentando los aspectos más turbulentos de nuestra sociedad aportando una buena dosis de optimismo y humor.

Ganador de “El Club de la Comedia” Dani Pérez ha actuado en los mejores teatros de todo el territorio, ahora regresa a Barcelona para ofrecernos lo mejor de su repertorio. ¡Disfrútalo!

Dani Pérez lleva dieciocho años haciendo reír al público con sus monólogos y actuaciones. Ahora, para celebrar su mayoría de edad en esto de desternillarse, se instala en el Teatre del Raval para reírse de las pequeñas cosas del día a día y compartir con todos nosotros su mensaje: "Hoy puede ser un gran día” ¡Nunca dejes de sonreír!


*  VAN GOGH, EL MUSICAL
Fins l’1 de novembre.
Dijous, divendres i dissabtes a les 21h
Diumenges a les 18h.
Durada: 1 hora 30 minuts
Musical en català

Sinopsi:

VAN GOGH, EL MUSICAL és una comèdia de situació al més pur estil “La extraña pareja” o “Plats bruts” amb la peculiaritat que la nostra parella còmica es troba en ple segle XIX, en un petit poble francès anomenat Arlés i està formada per dos grans pintors impressionistes, en Vincent Van Gogh i en Paul Gauguin, que varen viure junts durant dos mesos l’any 1888. Durant aquests dos mesos de convivència, en Van Gogh s’enamorarà d’una prostituta d’Arlés que es deia Úrsula Layer, el màxim desig de la qual era ser pintada i fornicada, o viceversa, pel gran pintor impressionista Paul Gauguin, que justament estava passant una etapa poc inspirada.

El simple fet d’imaginar-se pintant una prostituta rural i poc amant de la depilació no l’ajudava massa a sortir de la seva apatia pictòrica. El desig de Paul Gauguin era fugir a Tahití a pintar indígenes nues. En Vincent Van Gogh, per la seva part, intent seduir l'Úrsula i demanà consell al seu amic Robert, un girasol amb molt poc a dir; o potser no? Com aconseguirà Vincent Van Gogh l’amor de l'Úrsula Layer? Amb un autoretrat? O cantant una bona cançó...Doncs això és un musical, i és el que més s’estila.

La vida d’en Vincent Van Gogh explicada de la manera més boja i gamberra possible, passant per Holanda, París, Arlés o el sanatori Saint-Rémy-de-Provence i fins el dia de la seva mort, el 29 de juliol de 1890, ara fa 125 anys.

Escrit i dirigit per: Joan Olivé i Roc Olivé
Repartiment:  Van Gogh: Roger Pera /  Gauguin: Mingo Ràfols  /  Úrsula Layer: Miquel Malirach
Amb la col·laboració especial com a veu del Girasol: Pep Sala
Cover dels tres personatges: Joan Olivé

Músics:  Guitarra acústica: Dionís Olivé  /  Guitarra elèctrica: Víctor Gorriti  /  Violí: Núria García

Una producció de Testistostigues

Podeu accedir al nostre article, amb les entrevistes a Roger Pera i Mingo Ràfols, en aquest  ENLLAÇ


*  MÀGIA JÚNIOR (Espectacle infantil)
Dissabtes a les 18h i diumenges a les 12hSense data de sortida.
Durada: 55 minuts
Idioma: Castellà i Català
Edat recomanada: a partir 4 anys

Sinopsi:

8 años consecutivos en cartel y más de 100.000 espectadores hacen que Màgia Júnior se considere el espectáculo familiar de referencia de los sábados y domingos en Barcelona. Con la magia y el humor como hilo conductor es el espectáculo ideal para disfrutar en familia en el Teatre del Raval.

Entra de lleno en el mundo de la magia de la mano de los mejores ilusionistas del país.

Participación, ilusión y diversión son los ingredientes de éste éxito sin precedentes en Barcelona.

Magos como Raphael Capri, La Màgia d’Eugenio, Brando i Silvana y el Mag Edgard están esperando a toda la familia en este divertido espectáculo del Teatre del Raval.

Repartiment:  Raphael Capri, La Màgia d’Eugenio, Brando i Silvana i el Mag Edgard


Compra d'entrades dels espectacles: www.ticketea.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More